Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μεγάλη νίκη του Απόλλωνα – Βήμα τίτλου για ΑΕΛ (videos)

Μεγάλη νίκη του Απόλλωνα – Βήμα τίτλου για ΑΕΛ (videos)


Ο Απόλλωνας ανάγκασε το Αποέλ στη 2η του συνεχόμενη ήττα και πλέον το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο του πρωταθλητή είναι η ΑΕΛ που κέρδισε τον Ερμή εκτός έδρας.

Νίκησε τον Ερμή και ξέφυγε έξι βαθμούς στην πρώτη θέση η ΑΕΛ

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη της ΑΕΛ επί του Ερμή στο «Αμμόχωστος / Επιστροφή».
Η ΑΕΛ νίκησε με 2-0 και ξέφυγε έξι βαθμούς στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, εκμεταλλευόμενη την ήττα του Αποέλ από τον Απόλλωνα.
Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του Πρωταθλήματος «Γλαύκος Κληρίδης», η ΑΕΛ έχει 78 βαθμούς έναντι 72 του ΑΠΟΕΛ και 70 του Απόλλωνα ενώ ο Ερμής είναι 4ος με 59 βαθμούς, όσους έχει και η Ομόνοια.
Η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ με τον Ινταμπτελάι στο 61ο λεπτό για να διαμορφώσει το τελικό 0-2 ο Μοντέιρο στο 84’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο Πορτογάλος έφτασε τα 17 τέρματα στο Πρωτάθλημα.

Ο Απόλλωνας 2-1 το Αποέλ και πλησίασε τη δεύτερη θέση στους δύο βαθμούς

Στο Τσίρειο Στάδιο ο Απόλλωνας στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του Πρωταθλήματος «Γλαύκος Κληρίδης» νίκησε το Αποέλ με 2-1 και το πλησίασε στους δύο βαθμούς. Οι γηπεδούχοι παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ έφτασαν στη μεγάλη ανατροπή Το Αποέλ άνοιξε το σκορ στο 11’ με τον Μοράις και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 26’ με τον Γκιέ, σκορ πρώτου ημιχρόνου 1-1. Στο 67’ ο Γκιέ έδωσε προβάδισμα στον Απόλλωνα και το 2-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Μπρούνο Βάλε, Στυλιανού (39′ Ντανανάε), Ρομπέρ, Καρυπίδης (45′ Μερκής), Χαραλάμπους, Χαμντανί, Μεριέμ, Λόπες, Παπουλής (71’ Γκουγιόν), Ρέινα, Γκιέ.

Αποέλ: Πάρντο, Σέρτζιο, Αντωνιάδης (19′ Πιπίνης), Ολιβέιρα, Αμορίν, Μοράις, Βινίσιους, Χαραλαμπίδης, Αλωνεύτης, Ντε Βινσέντι (58’ Σαντίν), Μαντούκα.

cfa

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής του πρώτου όμιλου των πλέι-οφ:

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΑΠΟΕΛ 2-1

ΑΝΟΡΘΩΣΗ-ΟΜΟΝΟΙΑ 1-2

19:30 ΕΡΜΗΣ-ΑΕΛ

Η Βαθμολογία:

1. ΑΕΛ 78

2. Αποέλ 72

3. Απόλλωνας 70

4. Ερμής 59

5. ΟΜΟΝΟΙΑ 59

6. Ανόρθωση 38