Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Με Σερφά, Γιώργο και Νούνο η εντεκάδα

Με Σερφά, Γιώργο και Νούνο η εντεκάδα

vik_6412


Δύο επιστροφές για τον Καϊάφα αυτή την εβδομάδα και μάλιστα εντεκαδάτες. Ο Νούνο Ασσίς εξέτισε την τιμωρία του, ενώ ο Σοφιάν Σερφά αποθεραπεύτηκε πλήρως, έτσι αμφότεροι τέθηκαν στην διάθεση του προπονητή τους. Μαργκάσα, Φερνάντες, Θερβέρα, Αντράντε και Μπρουκς, δεν προπονήθηκαν ούτε χθες και δύσκολα θα προλάβουν εντεκάδα, ενώ ο Εφραίμ είναι πλέον πιο έτοιμος.

Όπως διαμορφώνεται το πλάνο, είναι πολύ πιθανόν ο Άνθονι Σκαραμοτσίνο να μετατοπιστεί στα αριστερά της άμυνας και να παίξουν κεντρικό αμυντικό δίδυμο Σερφά-Ατάντα. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να μείνει εκτός ένας εκ των δυο κεντρικών αμυντικών που προαναφέραμε, ο Σκάρα να μην μετακινηθεί και να ξεκινήσει ο Χριστόφορος Χαραλάμπους.

Στον άξονα θα είναι οι Λεάντρο Μαρκολίνι και Σερτζίνιο, με το Νούνο Ασσίς σε ρόλο επιτελικού αντί του Αλίπιο. Για την τριπλέτα μπροστά υπάρχουν 2 σενάρια: το πρώτο θέλει τον Ρουσιά να παίρνει φανέλα βασικού και τους Εφραίμ-Σκέμπρι στα άκρα. Το δεύτερο θέλει τον Σκέμπρι να παραμένει σε ρόλο φορ και τους Εφραίμ-Ρούμπιο δεξιά και αριστερά.