Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να είναι το “βάθος”, να κάνουν και τη διαφορά

Να είναι το “βάθος”, να κάνουν και τη διαφορά

vik_4715


Με τη νέα χρονιά, κάθε ομάδα θα δικαιούται να έχει στο ρόστερ της 15 ξένους και όχι 17 όπως ίσχυε μέχρι σήμερα. Αυτό σε πολύ μεγάλο βαθμό, σημαίνει πως ομάδες με Κύπριους ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, αποκομίζουν πλεονέκτημα έναντι των άλλων, μιας και ο μαραθώνιος τους πρωταθλήματος είναι μεγάλος. Δεν μπορεί ομάδα με 15 παίκτες να διακριθεί, αυτό είναι δεδομένο.

Κακά τα ψέματα, με τη χρησιμοποίηση των Κύπριων να είναι ελάχιστη τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα, πολύ λίγοι είναι οι ολοκληρωμένοι Κύπριοι παίκτες που ξεχωρίζουν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει στο ρόστερ της τρεις διεθνείς με την Ανδρών: τους Εφραίμ (ελπίζουμε), Κυριάκου και Γιωργαλλίδη. Από κει και πέρα, έχει και αρκετά ταλέντα, τα οποία πρέπει να δουλέψουν σκληρά γιατί εκτός από το βάθος, ίσως κληθούν να κάνουν και τη διαφορά.

Ρουσιάς, Χαραλάμπους, Χατζηβασίλης είναι οι πιο μεγάλοι που πήραν ήδη αρκετά αγωνιστικά λεπτά. Πέραν αυτών είναι οι Σοφοκλέους, Θεράποντος, Λούβαρης, Ιβανόφ, Φιλιώτης αλλά και οι νεαροί της Αλκής που βρίσκονται στο Ηλίας Πούλλος. Αυτοί (και άλλοι από την ακαδημία) αποτελούν το μεγάλο στοίχημα του τεχνικού τημ αλλά και ολόκληρου του οικοδομήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Πρέπει να προσφέρουν φέτος και κυρίως να κτίσουν στο ταλέντο τους για να αποτελέσουν τη ραχοκοκκαλιά στο μέλλον.