Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να κλείσει με νίκη

Να κλείσει με νίκη

vik_3785


Βασανιστική χαρακτηρίστηκε, το ίδιο και εφιαλτική. Η χρονιά που φεύγει ξεκίνησε άσχημα με ευρωπαϊκό αποκλεισμό, συνέχισε άσχημα με απομακρύνσεις προπονητών, τελείωσε ουσιαστικά με το αντίο στους στόχους κι ας άφησε κάποια αισιόδοξα μηνύματα στο τέλος με την έλευση Καϊάφα. Ας κλείσει τουλάχιστον με νίκη, που θα μας ανεβάσει στη 4η θέση.

Δεν υπάρχει τρόπος να ωραιοποιηθεί η κατάσταση. Η περίοδος 2013/14 ήταν εντελώς χαμένη και το μόνο που μας άφησε, ήταν ότι επιτέλους αντιληφθήκαμε πως δεν μας παίρνει πλέον να παίζουμε με τις λέξεις και να ρισκάρουμε με τα οικονομικά μας. Κάθε χρονιά από τώρα και στο εξής, πρέπει να τελειώνει με πλεόνασμα. Και εννοούμε πλεόνασμα, αφού τακτοποιηθούν οι οφειλές για τα κριτήρια.

Όπως και να έχει, στα του παιχνιδιού. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει την Παρασκευή στο στάδιο Αμμόχωστος, να αντιμετωπίσει τον Ερμή. Μια ομάδα που δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ακόμα κι ας νιώθει αδικημένη από αυτό το γεγονός. Οφείλει η ομάδα του Κώστα Καϊάφα να πάρει το τρίποντο, να διατηρήσει το σερί που τρέχει από το 58′ και να κλείσει τη χρονιά με μια μικρή έστω νώτα αισιοδοξίας. Μετά, μανίκια πάνω και πολλή δουλειά…