Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Οικονομίδης: “Το είχα σαν στόχο να αγωνιστώ σε ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους”...

Οικονομίδης: “Το είχα σαν στόχο να αγωνιστώ σε ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους” (audio)


Φιλοξενούμενος στην αθλητική εκπομπή του Ράδιο Πρώτο ήταν ο Γιώργος Οικονομίδης σήμερα το μεσημέρι, που μίλησε κυρίως για την παρουσία του στη Δόξα φέτος αλλά και την κλήση του στην Εθνική. Ο 24χρονος μέσος, σχολιάζοντας την μεταγραφή του στην ΟΜΟΝΟΙΑ, είπε πως στόχος του πάντα ήταν να πάρει μεταγραφή σε ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους.

Για την κλήση στην Εθνική ομάδα:
“Είναι κάτι που με έκανε να χαρώ ιδιαίτερα. Είναι ένας στόχος για κάθε ποδοσφαιριστή η Εθνική. Είναι κάτι πολύ καλό για μένα, συνεχίζω με δουλειά ώστε να συνεχιστεί αυτό. Ειδικά για τους καινούργιους παίκτες στην Εθνική, είναι κάτι σπουδαίο που πάμε στην Ιαπωνία για το φιλικό”

Για την φετινή του πορεία:
“Ήταν η καλύτερη μου χρονιά, με αρκετή δουλειά, κατάφερα να έχω πολλά λεπτά στην πρώτη κατηγορία. Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης σίγουρα. Υπήρχαν πολλές απογοητεύσεις, όμως από την άλλη έλεγα πως όλα μπορούν να αλλάξουν, δούλεψα και κατάφερα. Στη Δόξα με βοήθησαν πολύ αυτή τη σεζόν, ήταν σημαντική χρονιά, μπορώ να κτίσω σε αυτό”

Για την μεταγραφή του στην ΟΜΟΝΟΙΑ:
“Θα πάω σε μία μεγάλη ομάδα, είναι κάτι που ήθελα και γω ο ίδιος, δεν έχουμε κάτι επίσημο και δεν μπορώ να πω κάτι άλλο”

Για τη πίεση που ανεβαίνει πλέον:
“Ο συναγωνισμός και η πίεση που υπάρχει σε μία μεγάλη ομάδα σίγουρα είναι υψηλότερη, όμως στα 24 μου νομίζω πως μπορώ να τα καταφέρω σε αυτό το επίπεδο. Το είχα σαν στόχο να αγωνιστώ σε ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους. Είναι διαφορετικά όλα σε μία μεγάλη ομάδα”