Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Οι διευθετήσεις για τον Σαββατιάτικο αγώνα

Οι διευθετήσεις για τον Σαββατιάτικο αγώνα


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΝΟΡΘΩΣΗ – OMONOIA, που θα διεξαχθεί τo Σάββατο 3 Μαΐου, 2014 και ώρα 18:00 στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος στη Λάρνακα για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας, η Αστυνομία Κύπρου ανακοινώνει τις ακόλουθες διευθετήσεις:

Στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, θα παραχωρηθεί η Βόρεια Κερκίδα και στους οπαδούς της γηπεδούχου ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ θα παραχωρηθούν, η Δυτική, η Νότια και η Ανατολική κερκίδα.

Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν  η ώρα 16:30 και λόγω και της καθυστέρησης που παρατηρείται από την λειτουργία του ηλεκτρονικού συστήματος ελέγχου των εισιτηρίων, καλούνται οι οπαδοί και των δύο ομάδων να προσέλθουν έγκαιρα στο στάδιο και οπωσδήποτε  πριν τις 17:00, ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα και με ασφάλεια τον αγώνα.

Δεν θα ανοίξουν ταμεία στο στάδιο για τους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και γι’ αυτό καλούνται να μην προσέλθουν στο στάδιο αν δεν έχουν εξασφαλίσει από προηγουμένως κατάλληλο εισιτήριο αναλόγως και της ηλικίας τους (κανονικό, μαθητικό ή παιδικό).        Κανένας οπαδός (περιλαμβανομένων και των μικρών παιδιών) θα εισέρχεται στο στάδιο χωρίς  εισιτήριο και κανένα εισιτήριο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για δεύτερη φορά. Για την ομαλή προσέλευση και αποχώρηση τους από το στάδιο οι οπαδοί καλούνται να ακολουθήσουν τα ακόλουθα δρομολόγια:

Οι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που θα προέρχονται από Λευκωσία να στρίψουν αριστερά από τον  Κυκλικό Κόμβο του σταδίου Αμμόχωστος στην λεωφόρο Λύσου Σανταμά μέχρι το στάδιο.

Οι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που θα έρχονται από Λεμεσό να στρίψουν από τον Κυκλικό Κόμβο Κ. Χωριού αριστερά μέχρι τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς και από εκεί να ακολουθήσουν το ίδιο δρομολόγιο με όσους θα προέρχονται από Λευκωσία.

Οι οπαδοί της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ που θα έρχονται από Λεμεσό καλούνται να στρίψουν δεξιά από τα φώτα που βρίσκονται απέναντι από τον Κλάδο Τροχαίας Λάρνακας, ώστε να αποφύγουν τον Κυκλικό κόμβο του σταδίου Αμμόχωστος και να προσεγγίσουν το γήπεδο από την λεωφόρο Παπανικολή. Από εκεί μπορούν να κατευθυνθούν σε οποιαδήποτε κερκίδα της ομάδας τους επιθυμούν. Το ίδιο θα πρέπει να κάμουν, δηλαδή, να χρησιμοποιήσουν την Λεωφόρο Παπανικολή και οι οπαδοί της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ που θα προέρχονται από περιοχές εντός της Λάρνακας. Μόνο όσοι θα εισέλθουν στην Ανατολική κερκίδα καλούνται να χρησιμοποιήσουν τις παρόδους του Συνοικισμού Αγίων Αναργύρων.

Για την δική τους ασφάλεια οι οπαδοί της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ καλούνται να αποφύγουν την Λεωφόρο Λύσου Σανταμά και οι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να αποφύγουν την Λεωφόρο Παπανικολή

Η Λεωφόρος Παπανικολή από η ώρα 16:00 θα αποκοπεί για την Τροχαία κίνηση και για τις δύο κατευθύνσεις. Η αποκοπή θα είναι από την συμβολή της πιο πάνω λεωφόρου με την οδό Λύσου Σανταμά (Κέντρο Ακτύπητος) μέχρι και την συμβολή της με την είσοδο του χώρου στάθμευσης που βρίσκεται πίσω από τη Νότια κερκίδα .

Οι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καλούνται να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στο χώρο στάθμευσης έξω από την είσοδο τους και στην λεωφόρο Λύσου Σανταμά κατά τρόπο όμως που να μην εμποδίζουν την τροχαία κίνηση.

Οι οπαδοί της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ καλούνται να χρησιμοποιήσουν το χώρο στάθμευσης πίσω από τη Νότια κερκίδα καθώς και τη Λεωφόρο Παπανικολή και τις παρόδους στη Νότια και Ανατολική πλευρά του Σταδίου.

Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού/σωβινιστικού ή αισχρού περιεχομένου.

Τονίζεται ότι, ακόμα και αν δεν παραβιάζουν τις πρόνοιες του Νόμου δεν θα επιτραπεί η είσοδος πανό στο στάδιο μετά την 17:00 ώρα. Τονίζεται επίσης ότι δεν θα επιτραπεί η είσοδος οπαδών στο στάδιο οι οποίοι θα έχουν στην κατοχή τους κράνος μοτοσικλετιστή ή θα έχουν με οποιοδήποτε τρόπο καλυμμένα τα πρόσωπα τους.

Για την φύλαξη οποιονδήποτε πολύτιμων αντικειμένων (περιλαμβανομένου και του κράνους ) των οποίων απαγορεύεται η είσοδος στο στάδιο θα υπάρχει κατάλληλος χώρος φύλαξης στο στάδιο όπου μπορούν να τα παραδίδουν οι οπαδοί και να τα παραλαμβάνουν μετά το τέλος του αγώνα.

Καλούνται οι οπαδοί και των δύο ομάδων που θα παρευρεθούν στον εν λόγω αγώνα, να συμπεριφέρονται με αθλητοπρέπεια και σε κόσμια πλαίσια χωρίς έκτροπα και ακρότητες. Καλούνται επίσης για τη δική τους ασφάλεια να υπακούουν σε όλες τις οδηγίες και υποδείξεις της Αστυνομίας.