Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Συνεχίζουμε…

Συνεχίζουμε…

1on_omonia_gmi_2473


Μια ήττα δεν προκαλεί ποτέ ευχάριστα συναισθήματα, ειδικά όταν αυτή έρχεται σε ντέρμπι αιωνίων. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε χθες από το Αποέλ, έχοντας για άλλη μια φορά καλά και κακά διαστήματα. Η αλήθεια είναι όμως πως η χρονιά είναι εδώ και καιρό χαμένη, έτσι θα κάνουμε το μόνο που μπορούμε: θα δούμε το επόμενο παιχνίδι.

H OMONOIA υποδέχεται το Σάββατο την ΑΕΛ, σε ένα παιχνίδι ξανά αδιάφορο για εκείνην αλλά ζωής και θανάτου για τον αντίπαλο. Καλείται να το διαχειριστεί κατάλληλα, να βρει τα κίνητρα να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο και να πάρει ότι περισσότερο μπορεί. Έχουμε γράψει επανειλημμένα πως μέχρι το τέλος της σαιζόν, κύριο κίνητρο είναι να ευχαριστιέται ο κόσμος αυτό που βλέπει κι ας ξέρει πως δεν θα πανηγυρίσει κάποιο τίτλο.

Μια δύσκολη χρονιά φτάνει στο τέλος της. Οπωσδήποτε θα θέλουμε να την αφήσουμε πίσω μας το συντομότερο δυνατό. Το γεγονός πως 2 αγώνες πριν την 32η στροφή του μαραθωνίου χάσαμε άλλη μια φορά την ευκαιρία να ανέβουμε 4οι, δείχνει πως με τα τόσα προβλήματα, είχαμε συγκεκριμένο ταβάνι. Συνεχίζουμε λοιπόν και ελπίζουμε να μαθαίνουμε.