Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Την ήθελε, την πήρε!

Την ήθελε, την πήρε!

vik_2268


Αποστολή εξετελέσθη και η ΟΜΟΝΟΙΑ μετά από αρκετό καιρό, πήρε δεύτερη συνεχόμενη νίκη και μάλιστα εκτός έδρας. Η ομάδα του Κώστα Καϊάφα δεν είχε διάρκεια στην απόδοση της, πράγμα απόλυτα φυσιολογικό αν αναλογιστεί κανείς σε ποια εποχή είμαστε και πόσο προβληματική είναι η σαιζόν, όμως πήρε ένα τρίποντο το οποίο είχε ανάγκη και ήθελε πολύ.

Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας τονίζει συνεχώς πως στόχος είναι η νίκη σε κάθε αγώνα και όχι η 4η θέση. Χθες για να τα καταφέρει η ΟΜΟΝΟΙΑ, έπρεπε να νικήσει και τις πάρα πολλές απουσίες. 7 στον αριθμό την Παρασκευή το βράδυ, που έγιναν 8 λίγο πριν την έναρξη του ματς με την ίωση το Αλαμπί και 9 πριν συμπληρωθεί το ημίωρο, αφού κτύπησε και ο Λέο. Οποιαδήποτε ομάδα θ επηρεαζόταν, πόσο μάλλον μια που έχει έτσι κι αλλιώς τα προβλήματα της.

Όπως και να έχει, οι νίκες κτίζουν αυτοπεποίθηση και δυναμική. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε εκείνο που ήθελε και βλέπει τη συνέχεια κόντρα στο Αποέλ. Άλλο ένα ματς που θέλει πολύ και θα έχει προφανώς πολύ μεγαλύτερη σημασία για αυτήν.