Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το “αντίο” της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στον Γιώργο Γκουγκούρη

Το “αντίο” της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στον Γιώργο Γκουγκούρη


Η μεγάλη οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεαρού οπαδού του Αποέλ, που έχασε τη ζωή του λίγο πριν πάει γήπεδο.

H ανακοίνωση της διοίκησης:

“Η ΟΜΟΝΟΙΑ εκφράζει τη βαθύτατή της θλίψη για τον άδικο χαμό του 16χρονου, Γιώργου Γκουγκούρη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα καθώς μετέβαινε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα, τον ΑΠΟΕΛ. Η μεγάλη οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου, ξέροντας ότι τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να απαλύνουν τον απέραντο πόνο που νιώθουν για την απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου.

Η σκέψη μας είναι μαζί και με τα άλλα τρία παλικάρια, τον Γιάννη, τον Αντρέα και τον Κωνσταντίνο, που επέβαιναν στο μοιραίο αυτοκίνητο και οι οποίοι νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσία, οι δύο πρώτοι δυστυχώς σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Ευχόμαστε ολόψυχα όπως κερδίσουν την μεγαλύτερη μάχη που έχουν δώσει στη ζωή τους και να επιστρέψουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα, στην αγαπημένη τους ομάδα και στην μεγάλη τους αδυναμία, το τένις.

Είμαστε βέβαιοι ότι ο Γιώργος Γκουγκούρης από τη γειτονιά την αγγέλων όπου βρίσκεται, θα είναι ιδιαίτερα ευτυχισμένος εάν διαπιστώσει ότι ο αδόκητος θάνατός του, ήταν η αιτία για να αντιληφθούμε όλοι πως η σημαντικότερη αξία είναι η ανθρώπινη ζωή και πως στον αθλητισμό καμία απολύτως θέση δεν έχουν η βία και ο φανατισμός. Αιωνία σου η μνήμη Γιώργο.

Το Σωματείο μας θα εκπροσωπηθεί στην κηδεία του Γιώργου και θα επισκεφτεί τους οικείους των άλλων τριών παιδιών που νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.”