Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το μισθολόγιο πέφτει, να ανέβει και η ποιότητα

Το μισθολόγιο πέφτει, να ανέβει και η ποιότητα

vik_6496


Τόσο ο Κώστας Καϊάφας, όσο και το διοικητικό συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το είχαν κάνει ξεκάθαρο: στόχος για τη φετινή χρονιά, είναι να πέσει αρκετά το μισθολόγιο, αλλά ταυτόχρονα να ανέβει και η ποιότητα της ομάδας. Φαντάζει οξύμωρο, όμως με προσεκτική μελέτη και σκάουτιγκ, μπορεί να επιτευχθεί.

Το πρώτο μισό της διακήρυξης πάντως, έχει ήδη αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά. Φοφανά, Γιωργαλλίδης, Οικονομίδης και Ρόντρι, θα αμείβονται με ποσά μέσα στις τωρινές δυνατότητες της ομάδας και (με εξαίρεση το Γιωργαλλίδη) κατώτερα από όσα έπαιρναν οι προκάτοχοι τους. Είναι ξεκάθαρο πως υπέρβαση θα γίνει μόνο για 2-3 παίκτες. Όλοι οι άλλοι θα κυμαίνονται πάνω κάτω σε εκείνα τα επίπεδα.

Βέβαια, πρέπει να ανέβει και η ποιότητα. Η ποιότητα θα κριθεί προφανώς στο γήπεδο, για την ώρα όμως ο κόσμος βλέπει πως έχασε Σκέμπρι και χάνει Ασσίς, Αντράντε και ίσως τον Εφραίμ. Φυσιολογικό είναι να ανησυχεί, αφού αποκτήθηκαν παίκτες που καλούνται περισσότερο να αποδείξουν τον εαυτό τους. Η συνέχεια της μεταγραφικής περιόδου, αναμένεται με αγωνία. Η ψυχολογία περνάει και μέσα από το γήπεδο. Για να συνεχίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ να έχει υψηλά έσοδα, πρέπει να παίζει και καλή μπάλα.