Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Χλωμή εμφάνιση και 5η θέση

Χλωμή εμφάνιση και 5η θέση

kos_9050


Ο Ερμής ήταν ο νικητής της αναμέτρησης στο στάδιο Αμμόχωστος, με αποτέλεσμα να καταλάβει την 4η θέση με την ομάδα μας να μένει στην 5η. Η ΟΜΟΝΟΙΑ προηγήθηκε, αλλά ήταν κακή σε όλο το β’ ημίχρονο με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να γυρίσει το παιχνίδι.

Α’ ημίχρονο

Με πολλές φάσεις το α’ ημίχρονο. Η πρώτη ανήκε στον Ερμή, όταν ο Τακμπατζούμι μπήκε στη περιοχή, έκανε το γύρισμα και ο Μανού αστόχησε προ κενής εστίας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ απάντησε άμεσα με τον Αλίπιο που έκανε σουτ μέσα από τη περιοχή, λίγο άουτ. Στο 11′ ο Τσίνα εκτέλεσε φάουλ που απέκρουσε ο Μορέιρα εντυπωσιακά και στο επόμενο λεπτό, ήταν σειρά του Αραμπατζή να αποκρούσει, αυτή τη φορά με το κεφάλι προ του Αλίπιο. Στο 26′ ο Σκέμπρι ελίχθηκε υπέροχα, βρέθηκε πλάγια φάτσα με τον Αραμπατζή, όμως ο Ελλαδίτης πορτιέρο βγήκε νικητής στο τετ α τετ. Τέσσερα λεπτά αργότερα, μια καθοριστική φάση. Ο Οκκάς βγήκε φάτσα με το Μορέιρα, ο Πορτογάλλος απέκρουσε και η μπάλα πήρε ύψος. Ο Τακμπατζούμι με τον Μορέιρα εξουδετερωμένο έκανε το δυνατό σουτ και ο Σερφά σαν από μηχανής θεός έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ. Στο 32′ το σκορ άνοιξε. Ο Τέιλορ βρήκε υπέροχα τον Εφραίμ, ο Γιώργος έστειλε συστημένο μπαλιά στον Αλίπιο που στόπαρε και σούταρε. Στην πορεία της μπάλας μπήκε ο Ντε Πίνα, που στην προσπάθεια του να αποκρούσει, την έστειλε στα δίκτυα του Αραμπατζή! Στο επόμενο λεπτό, η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα της. Ο Σκέμπρι χόρεψε τον Ντε Πίνα και πλάσαρε με το αριστερό, αλλά είδε τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ. Η τελευταία φάση ήταν για τον Ερμή. Κόρνερ του Τσίνα, ο Ντε Πίνα πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Οκκάς τη δεύτερη από κοντά, με τη μπάλα να γλύφει το δοκάρι.

Β’ ημίχρονο

Άσχημα μπήκε στο γήπεδο η ΟΜΟΝΟΙΑ και το πλήρωσε. Ο Ερμής ισοφάρισε μόλις στο 47, όταν μετά από κόρνερ, ο Ντε Πίνα έκανε τη κεφαλιά, ο Μορέιρα απέκρουσε υπέροχα, με τη μπάλα να κτυπάει στο δοκάρι και να καταλήγει στον μόνο Ταραλίδη. Ο Ελλαδίτης σούταρε δυνατά και αυτή τη φορά δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον πορτιέρο μας γράφοντας το 1-1. H OMONOIA μέχρι το 65 δεν κατάφερε να αντιδράσει. Στο λεπτό εκείνο, ένα σουτ του Εφραίμ πέρασε μόλις άουτ. Στο 73′ ο Εφραίμ βρήκε το Ρουσιά στη περιοχή, ο Ονησίφορος έκανε κοντρόλ και πλάσα από πλάγια, όμως ο Αραμπατζής απέκρουσε. Ο ίδιος παίκτης απείλησε και στο 83′ όμως η κεφαλιά του έφυγε άουτ. Στο 85′ ο Μορέιρα έκανε τεράστια επέμβαση σε κεφαλιά του Ντε πίνα, όμως 2 λεπτά αργότερα εκτέθηκε ξανά από την άμυνα του. Φάση διαρκείας στην περιοχή, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε και έφτασε στον Μανού που σούταρε. Ο Ενρίκε μπήκε στη πορεία της μπάλας, σκόραρε και σκότωσε ουσιαστικά το παιχνίδι. Στα λεπτά που απέμεναν η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έφτιαξε ουσιαστική ευκαιρία και ο Ερμής κράτησε σχετικά εύκολα το υπέρ του σκορ.

Συμπερασματικά

ΟΚ δεν περιμέναμε θαύματα, αλλά από τη στιγμή που στο α’ ημίχρονο το ματς ήταν ισοζυγισμένο με την ομάδα μας μπροστά στο σκορ, περιμέναμε να έρθει η νίκη.Δυστυχώς δεν έγινε αυτό, με βάση τη εικόνα του β ημιχρόνου, πήραμε ότι αξίζαμε και ξεκινάμε την Ευρώπη από το δεύτερο προκριματικό. Έχει πολλή δουλειά να κάνει ο Καϊάφας το καλοκαίρι και πολλά να αλλάξει.

[nggallery id=463]