Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Δεν πληρώνουμε” (audio)

“Δεν πληρώνουμε” (audio)


Το ενδεχόμενο να μπει λουκέτο στα σωματεία αν αναλάβουν το κόστος της αστυνόμευσης των ποδοσφαιρικών αγώνων, επισήμαναν στον ΑΣΤΡΑ οι πρόεδροι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και της Νέας Σαλαμίνας.

Δώρος Σεραφείμ και Ανδρέας Παρασκευά σχολίαζαν δηλώσεις στον ΑΣΤΡΑ του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη ο οποίος επέμεινε ότι το κόστος αστυνόμευσης θα πρέπει να το αναλάβουν τα σωματεία και όχι ο ΚΟΑ διότι αυτό στοιχίζει πολλά στο κράτος.

Ο κ. Μιχαηλίδης τόνισε ότι πρόκειται για μία στρέβλωση η οποία πρέπει να διορθωθεί, αφού το κράτος επωμίζεται 4 εκ. ευρώ τον χρόνο για ενίσχυση σωματείων.

Σχολιάζοντας ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Δώρος Σεραφείμ εξέφρασε έκπληξη από το σκεπτικό του κ. Μιχαηλίδη, τονίζοντας ότι το κράτος εισπράττει εκατομμύρια από το ποδόσφαιρο με διάφορους τρόπους όπως είναι ο φόρος θεάματος και ο φόρος εισοδήματος.

Ο κ. Σεραφείμ χαρακτήρισε περίεργη την απαίτηση να αυξηθεί κατά 1 ευρώ το εισιτήριο σε περίοδο οικονομικής κρίσης, τη στιγμή – όπως είπε – που τα σωματεία επιδιώκουν να μειώσουν τη τιμή του εισιτηρίου.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας Ανδρέας Παρασκευά επισήμανε το γεγονός ότι εκτός των ποσών που πληρώνουν τα σωματεία στο κράτος, απασχολούν και χιλιάδες ανθρώπους σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης.

Κατά συνέπεια, πρόσθεσε, είναι εκτός πραγματικότητας τα όσα δηλώνει ο Γενικός Ελεγκτής.