Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Επιβάλλεται να αναπληρωθεί η ποιότητα

Επιβάλλεται να αναπληρωθεί η ποιότητα

vik_3266


Είτε συμφωνεί κάποιος με την αποχώρηση του Νούνο Ασσίς είτε διαφωνεί, η ποιότητα του Πορτογάλου σαν ποδοσφαιριστής είναι αδιαμφισβήτητη. Στην ουσία φεύγει γιατί ήταν αμφίβολο το κατά πόσο θα μπορούσε να τη δείξει με συνέπεια, όλοι όμως έχουμε δει τι μπορεί να κάνει στη καλή του μέρα.

Το είπαμε και χθες, το λέμε και σήμερα: απόλυτος άρχοντας πρέπει να είναι ο προπονητής και οι αποφάσεις του πρέπει να είναι σεβαστές και να κρίνονται μόνο στο γήπεδο. Πέραν από αυτό, οφείλουμε και να πούμε ότι η ποιότητα του Ασσίς, επιβάλλεται να αναπληρωθεί. Λείπει ακόμα από το ρόστερ εκείνος ο παίκτης που θα κάνει δημιουργικά τη διαφορά, καθώς και ο ηγέτης στα χαφ. Δεν είναι παίκτες που βρίσκεις τόσο εύκολα και η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει έναν τέτοιο ανάγκη.

Τέλος να πούμε πως το ίδιο θα ισχύει και για την άμυνα, αν τελικά επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που φέρουν τον Αντράντε με το ένα πόδι εκτός ομάδας. Συμφωνούμε απόλυτα με τη λογική μείωσης του μισθολογίου, θυμίζουμε παράλληλα και πως η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να παραμείνει ανταγωνιστική.