Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Γεμάτος” ο άσσος

“Γεμάτος” ο άσσος


Με τον καλύτερο τρόπο συμπληρώθηκε η τριάδα των τερματοφυλάκων. Ο Κωνσταντίνος Παναγή, θεωρείται ο κορυφαίος νεαρός πορτιέρο και προέρχεται από γεμάτη χρονιά στη δεύτερη κατηγορία με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Το επίπεδο προφανώς δεν συγκρίνεται με εκείνο που θα ζήσει στην πρώτη κατηγορία, όμως έχει πλούσιο ταλέντο και προοπτική.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει “γεμίσει” τον άσσο της με τον καλύτερο τρόπο. Διαθέτει πλέον τον κορυφαίο τερματοφύλακα στο πρωτάθλημα (Μορέιρα), τον κορυφαίο Κύπριο (Γιωργαλλίδης) και τον κορυφαίο νεαρό (Παναγή). Αδιαφιλονίκητο φαβορί για την θέση του βασικού είναι προφανώς ο Μορέιρα, που δεν έχει δώσει ποτέ αφορμή για να χάσει τη θέση, ο ανταγωνισμός όμως θα του κάνει σίγουρα καλό και θα τον βοηθήσει να γίνει ακόμα καλύτερος.

Όσον αφορά τον Παναγή, καλείται να εκμεταλλευτεί κάθε δευτερόλεπτο που θα περάσει δίπλα στους δυο σπουδαίους συμπαίκτες του. Η ΟΜΟΝΟΙΑ επενδύει στο ταλέντο του και ο ίδιος καλείται να το εξελίξει, για να είναι σε λίγα χρόνια σε θέση να γίνει αυτός ο άσσος της ομάδας. Η εμπειρία του με το Μορέιρα και το Γιωργαλλίδη, σίγουρα θα τον βάλει στο σωστό μονοπάτι.