Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Γκικίεβιτς: “Πολύ καλός άνθρωπος, πολύ καλές διασυνδέσεις”

Γκικίεβιτς: “Πολύ καλός άνθρωπος, πολύ καλές διασυνδέσεις”


Ο Ούκας Γκικίεβιτς είναι ίσως το πιο κατάλληλο άτομο να σκιαγραφήσει το νέο τεχνικό διευθυντή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Στάνισλαβ Λέβι, μιας και δούλεψε μαζί του στην τελευταία του ομάδα Σλασκ Βρότσουαβ. Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον Πολωνό στράικερ, που αν και μετά την προπόνηση με την Τομπόλ, μας είπε κάποια πράγματα για τον Λεβί.

Ούκας, θεωρείς πως ο Στάνισλαβ Λεβί έχει τα στοιχεία που απαιτούνται για να πετύχει ως τεχνικός διευθυντής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ;

Είναι δύσκολο να τον κρίνω, μιας και τον ξέρω μόνο σαν προπονητή. Είχε πάντα εξαιρετική σχέση με την ομάδα. Τον συμπαθούσα πολύ γιατί είχε 24 ώρες το 24ωρο στο μυαλό του την ομάδα. Όσον αφορά το χαρακτήρα του, μπορώ να πω πως είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, με δυνατό χαρακτήρα και ιδιαίτερα επικοινωνιακός. Όταν κερδίζαμε έκανε πραγματικό σόου!

Θεωρείς πως έχει διασυνδέσεις, για να ανοίξει μεταγραφικές πόρτες στην ΟΜΟΝΟΙΑ;

Νομίζω πως μπορεί να βοηθήσει πολύ στο μεταγραφικό κομμάτι. Είναι Τσέχος, έχει δουλέψει πολλά χρόνια στη Γερμανία αλλά και τη Πολωνία, έτσι είναι δεδομένο πως έχει διασυνδέσεις.

 

Ο Ούκας ήταν πλήρως ενημερωμένος για τα όσα γίνονται στην ΟΜΟΝΟΙΑ, μιας και έχει ακόμα επικοινωνία με πρώην συμπαίκτες του, ενώ όταν βολεύει το πρόγραμμα της ομάδας του παρακολουθεί και τα παιχνίδια της. Νιώθει πλέον την ΟΜΟΝΟΙΑ ομάδα του και ευχήθηκε να έρθουν καλύτερες μέρες. Επίσης, ήταν ενήμερος και για το τι γίνεται με το θέμα του Αποέλ-ΑΕΛ το οποίο παρακολούθησε μέσω ίντερνετ.