Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Καταδικασμένη να αναγεννηθεί με τον Καϊάφα

Καταδικασμένη να αναγεννηθεί με τον Καϊάφα

vik_6496


Αν ένα πράγμα είναι σίγουρο με βάση τα όσα παρακολουθούμε στον μέχρι στιγμής προγραμματισμό, είναι πως κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με σιγουριά πώς θα εξελιχθεί η χρονιά. Οι αλλαγές είναι σχεδόν σαρωτικές, ο προϋπολογισμός πέφτει κατακόρυφα και ξεκάθαρα η ΟΜΟΝΟΙΑ κτίζεται από το μηδέν. Με οδηγό πάντως, ένα ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ.

Είναι σημαντικό να αντιληφθούμε όλοι, πως μέσα στις τόσες αλλαγές και τα ρίσκα, η σταθερά μας πρέπει επιτέλους να είναι ο προπονητής. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν είναι όποιος και όποιος, αλλά ο Κώστας Καϊάφας, ένας ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ που ζει όσο έντονα το κάνουμε εμείς τη δύσκολη περίοδο που περνάμε. Και δεν το τονίζουμε για να χαϊδέψουμε αυτιά, αλλά γιατί στις ειδικές συνθήκες του σωματείου μας, αν δεν στηρίξουμε τον δικό μας, δεν θα στηρίξουμε ποτέ, κανέναν. Ολόκληρος Μπάγεβιτς σήκωσε τα χέρια ψηλά με εκείνα που αντιμετώπισε.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι καταδικασμένη να αναγεννηθεί και θα το κάνει με τον Καϊάφα. Μπορεί να μην είναι στους πρώτους 3 μήνες, μπορεί να μην είναι στον πρώτο χρόνο. Σε όλη αυτή την περίοδο όμως, καλό είναι να θυμόμαστε πως προπονητές αλλάξαμε την τελευταία 6ετία αρκετούς και το αποτέλεσμα είναι πάντα το ίδιο. Το λέμε ξανά, αν δεν στηρίξουμε Καϊάφα και Ιωακείμ, δεν θα στηρίξουμε ποτέ κανένα.