Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κρίσιμη συνάντηση με Πουιγκρενιέ

Κρίσιμη συνάντηση με Πουιγκρενιέ


Αφού είδε πρώτα το προπονητικό κέντρο στο Ηλίας Πούλλος και ρώτησε γενικά για τις συνθήκες ζωής στο νησί μας, ο Σεμπαστιέν Πουιγκρενιέ, θα κάτσει σήμερα στο τραπέζι των συζητήσεων με τη διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Μια πρώτη κουβέντα προφανώς έχει γίνει, οι λεπτομέρειες όμως μιας πιθανής συνεργασίας θα τεθούν σήμερα επί τάπητος.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ θεωρούν πως ο πολύπειρος Γάλλος μπορεί να ηγηθεί όχι μόνο της άμυνας αλλά και της ομάδας γενικότερα. Το βαρύ του βιογραφικό και ο ρόλος που είχε στις ομάδες του, εγγυούνται ότι είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Θα γίνει υπέρβαση για να αποκτηθεί, τέτοια όμως που να μην υπερβαίνει το ταβάνι που είχε αρχικά τεθεί.

Την ίδια στιγμή, το γεγονός πως ο κεντρικός αμυντικός είναι στο νησί μας, δείχνει τη διάθεση και του ιδίου να τα βρει με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Διατηρεί πάντως συμβόλαιο, το οποίο η πλευρά του διαβεβαιώνει πως δεν θα σταθεί εμπόδιο. Επειδή στο ποδόσφαιρο όμως είδαμε πολλά, ας κρατήσουμε για την ώρα μια επιφύλαξη και να ελπίζουμε πως όλα θα κυλήσουν καλά.