Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μέτρησε η εμπειρία

Μέτρησε η εμπειρία


Στο Γκρότζισκ (50χλμ έξω από το Πόζναν – Πολωνία) θα πραγματοποιήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, αφήνοντας έτσι την Οπαλένιτσα για μερικά μόνο χιλιόμετρα. Όπως το προπονητικό κέντρο στην Οπαλένιτσα έτσι και αυτό στο οποίο θα γυμναστεί φέτος η ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι πολυτελές, αφού αναβαθμίστηκε για το Euro 2012.

Ο πρώτος λόγος για τον οποίο προτιμήθηκε το Γκρότζισκ, είναι φυσικά η εμπειρίες των Καϊάφα, Ιωακείμ και Κκίναν στο συγκεκριμένο κέντρο. Βρέθηκαν εκεί το 2012 για προετοιμασία με την Αλκή και προφανώς ο Παύλος Κκίναν έκρινε πως παρέχει όλα τα μέσα για σωστή προπόνηση αλλά και αποκατάσταση. Στην Πολωνία θα γίνει το σημαντικότερο ίσως κομμάτι της προετοιμασίας, έτσι οι συνθήκες πρέπει να είναι ιδανικές.

Από κει και πέρα, το ρόλο τους έπαιξαν φυσικά και οι διαθέσιμες ομάδες για φιλικά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκινάει από το δεύτερο προκριματικό του Europa League και θέλει να δώσει δυνατά παιχνίδια μέχρι τότε. Όπως φαίνεται το Γκρότζισκ παρείχε καλούς αντιπάλους. Προετοιμασία στο ίδιο κέντρο τα τελευταία δύο χρόνια έκαναν επίσης, Ερυθρός Αστέρας, Λεχ Πόζναν, Βίσλα Κρακοβίας, Λέγκια Βαρσοβίας και αποτελούν όλες πιθανούς αντιπάλους.