Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πιο έντονο το κυπριακό στοιχείο

Πιο έντονο το κυπριακό στοιχείο


Πέντε μεταγραφές έχει κάνει μέχρι στιγμής η ΟΜΟΝΟΙΑ, οι τρεις αφορούν Κύπριους ποδοσφαιριστές. Στην ομάδα μας φαίνεται πως το έχουν πάρει απόφαση ότι το βάθος πρέπει να είναι οι Κύπριοι, αλλά και ότι όποιοι σύλλογοι διαθέτουν ποιοτικούς γηγενείς παίκτες, αποκτούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, ενώ κτίζουν για το μέλλον.

Πέραν από τους τρεις που έχουν ανακοινωθεί, άλλα τρία νεαρά παιδιά, οι Φυλακτού, Δημητρίου και Κονομής, προπονούνται στο Ηλίας και πιθανότατα θα αποκτηθούν επίσης. Σε αυτούς προσθέστε τα δικά μας παιδιά, Ρουσιά, Σοφοκλέους, Λούβαρη, Θεράποντος, Χαραλάμπους, Κυριάκου, Παναγιώτου, Χαραλάμπους, Ιβανόφ, Φιάκα, Χατζηβασίλη κ.α. και γίνεται σαφές, πως αν η ΟΜΟΝΟΙΑ διαχειριστεί σωστά το ταλέντο που διαθέτει, στο μέλλον θα μπορεί να στήσει τον κορμό της σε Κύπριους.

Λόγω της άδικης μεταχείρισης που έτυχαν προηγούμενες γενιές, οι Κύπριοι που να μπορούν να κάνουν αυτή τη στιγμή τη διαφορά, δεν είναι πολλοί. Η ΟΜΟΝΟΙΑ οφείλει να κυνηγάει όσους υπάρχουν πάντως, γιατί ξέρουν τι σημαίνει το σωματείο μας, αποτελεί πρόκληση και στόχο για αυτούς, ενώ δεν στοιχίζουν πολλά χρήματα.