Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πιο μεγάλο περιθώριο για Εφραίμ

Πιο μεγάλο περιθώριο για Εφραίμ

vik_8871


Στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν το έχουν κρύψει ποτέ πως πρώτος στόχος του προγραμματισμού, είναι να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Γιώργου Εφραίμ. Είναι Κύπριος, έχει πολλά χρόνια μπάλας μπροστά του, θεωρείται ο κορυφαίος γηγενής στο νησί και είναι ο αρχηγός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Τα πιο πάνω, ήταν που τον έβαλαν πιο μπροστά σε προτεραιότητα.

Η αποχώρηση του Νούνο Ασσίς και το διαφαινόμενο διαζύγιο με τον Ζοάο Πάουλο Αντράντε, αυξάνουν τα περιθώρια διαπραγμάτευσης για την ομάδα μας. Οι δυο Πορτογάλοι μαζί είχαν απολαβές γύρω στις 450 χιλιάδες ευρώ (μικτά ξεπερνούσαν το μισό εκατομμύριο) και το ποσό αυτό δεν θα επιβαρύνει το μισθολόγιο. Επιπρόσθετα έχει γίνει ξεκάθαρο πως και ο ίδιος ο Εφραίμ θα δεχθεί γενναία μείωση.

Βέβαια, είναι ξεκάθαρο πως η ανανέωση δεν εξαρτάται μόνο από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Πρέπει και ο ίδιος ο Εφραίμ να το πάρει πρώτα απόφαση, ότι το μέλλον του στην Κύπρο είναι συνδεδεμένο με την ομάδα μας. Μετά την Ιαπωνία έχει προγραμματισμένο να πάει στο Ντουμπάι για διακοπές και στο διάστημα αυτό, αναμένεται να πάρει τις αποφάσεις του.