Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ψηλό παιχνίδι και δημιουργία χώρων

Ψηλό παιχνίδι και δημιουργία χώρων


Το υπογεγραμμένο συμβόλαιο από τον Ρομπέρτο Γκαρσία περιμένουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού τα έχει βρει σε όλα με το ποδοσφαιριστή και απομένει το επίσημο σκέλος της συμφωνίας. Το τεχνικό τημ της ομάδας μας, θεωρεί πως ο Ισπανός παρά τα χρονάκια του, έχει συγκεκριμένα στοιχεία που θα προσθέσουν στην ποιότητα της ομάδας.

Ποια είναι αυτά; Καταρχάς η ικανότητα του στο ψηλό παιχνίδι. Ο Γκαρσία θεωρείται ανίκητος στον αέρα, κάτι που επιβεβαίωσε και ο πρώην τερματοφύλακας του Ερμή Αραμπατζής σε πρόσφατη συνέντευξη. Φαίνεται πως ο Καϊάφας θέλει φορ που να γεμίζει το κουτί και να εκμεταλλεύεται τις μπαλιές των πλάγιων μεσοεπιθετικών.

Ο Γκαρσία είναι πολύ καλός και στη δημιουργία χώρων για τους συμπαίκτες του, άλλο ένα στοιχείο που λειτούργησε υπέρ του. Ο φορ είναι ο κύριος υπεύθυνος για το σκοράρισμα, δεν είναι όμως ο μόνος. Τέλος, οι πληροφορίες που έχει συλλέξει το τεχνικό τημ, μιλάνε για ένα πολύ καλό χαρακτήρα, που δεν δημιούργησε ποτέ το παραμικρό πρόβλημα. Αν ολοκληρωθεί η συμφωνία, ελπίζουμε να ταιριάξει στη νέα ΟΜΟΝΟΙΑ.