Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σεραφείμ και Νεοφύτου στη συνάντηση με ΚΟΠ – Εμμένουν στις παραιτήσεις τους...

Σεραφείμ και Νεοφύτου στη συνάντηση με ΚΟΠ – Εμμένουν στις παραιτήσεις τους τα μέλη του Εφετείου

© sigmalive

21:20 Τα μέλη του εφετείου δεν ανακαλούν την απόφαση τους και έτσι όλα δείχνουν πως ο αγώνας ΑΕΛ-Αποέλ θα διεξαχθεί κανονικά. Ισχύει η έφεση του Αποέλ και γίνεται προσπάθεια για συγκρότηση νέου εφετείου, όμως στην ΟΥΕΦΑ θα μετράει μόνο ο πρωταθλητής στο γήπεδο.


Η ανακοίνωση της ΚΟΠ:

“Ο Πρόεδρός της ΚΟΠ κ. Κωστάκης Κουτσοκούμνης επικοινώνησε απόψε με τον παραιτηθέντα Πρόεδρο του Εφετείου κ. Χάρη Κυριακίδη και του εξέφρασε την πλήρη εμπιστοσύνη της Ομοσπονδίας και όλων των Σωματείων τόσο προς τον ίδιο όσο προς τα μέλη του Εφετείου, αλλά και προς το θεσμό γενικότερα.
Επίσης, του ζήτησε όπως ανακαλέσουν τις παραιτήσεις τους, προκειμένου να μπορέσουν να εκδικάσουν το συντομότερο δυνατό την Έφεση του ΑΠΟΕΛ στην απόφαση της Δικαστικής για τον αγώνα με την ΑΕΛ.
Ο κ. Κυριακίδης, αφού διαβουλεύτηκε με τα υπόλοιπα μέλη του Εφετείου, ενημέρωσε τον Πρόεδρο της ΚΟΠ πως , ομόφωνα, ο ίδιος και οι συνεργάτες του εμμένουν στις παραιτήσεις τους.
Μετά την εξέλιξη αυτή, αύριο το απόγευμα, η Εκτελεστική Επιτροπή σε συνεδρία της η οποία έχει ήδη καθοριστεί, θα προσπαθήσει να συγκροτήσει νέο Εφετείο”.

Νωρίτερα:

Ο Πρόεδρος του σωματείου μας, κος Δώρος Σεραφείμ και ο Γενικός Γραμματέας, Χρήστος Νεοφύτου, βρέθηκαν σήμερα στην συνάντηση που κάλεσε ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Κώστας Κουτσοκούμνης.

Τα μέλη της ΚΟΠ ζήτησαν από τους συλλόγους να γίνει αυτή η συνάντηση ώστε να εκφράσουν την εμπιστοσύνη του προς το Εφετείο για να ανακαλέσουν τα μέλη του και να εξετάσουν την έφεση του Αποέλ. Είναι δύσκολο να βρεθεί νέο εφετείο και μόνο εάν επιστρέψουν οι ίδιοι θα εξεταστεί η υπόθεση, όπως τονίστηκε.

Εκπρόσωποι των ομάδων, εξέφρασαν την άποψη πως πρέπει να γίνει κανονικά το παιχνίδι για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα, που μόνο κακό κάνει στο ποδόσφαιρο μας.

Κατά την έξοδο του από τα γραφεία της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας δήλωσε ότι αν δεν επιστρέψει το Εφετείο, τότε ο αγώνας θα γίνει κανονικά το Σάββατο: