Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άντε να βγάλεις εντεκάδα

Άντε να βγάλεις εντεκάδα

vik_6384


Πολλά μαζεμένα προβλήματα έχει να διαχειριστεί ο Κώστας Καϊάφας που σίγουρα πονοκεφαλιάζει για την εντεκάδα που θα ξεκινήσει κόντρα στην ΑΕΛ. 6 ποδοσφαιριστές είναι βέβαιοι απόντες ενώ άλλοι 4 έχουν λίγες πιθανότητες να προλάβουν. Προσθέστε και ότι ο Σερφα έχει μόλις 2 κανονικές προπονήσεις στα πόδια του και δένει το γλυκό.

Εκεί που η κατάσταση μοιάζει τραγική είναι στο χώρο του κέντρου. Ο Λεάντρο είναι τραυματίας, ο Σερτζίνιο τραυματίας και τιμωρημένος και οι Μαργκάσα-Φερνάντες δεν κατάφεραν χθες να προπονηθούν. Για την ώρα ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει μόνο τους Ασσίς, Αλίπιο για το χώρο του κέντρου, δηλαδή δυο επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές! Αμυντικό χαφ δεν υπάρχει ούτε για δείγμα και έτσι είτε θα ξεκινήσει με κάποιον από τους μικρούς, είτε θα μετατοπίσει τον Ατάντα.

Καινούριες απουσίες έχουμε και στην επίθεση. Εφραίμ και Ρουσιάς είναι αμφίβολοι, έτσι είναι ορατό το ενδεχόμενο την τριπλέτα μπροστά να αποτελούν Ρούμπιο, Πλατινί και Σκέμπρι. Το θετικό της όλης υπόθεσης πάντως, είναι πως σίγουρα θα πάρουν χρόνο κάποιοι από τους νεαρούς Κύπριους. Τον τελευταίο καιρό είναι αρκετοί στην αποστολή, ώρα να πάρουν και αγωνιστικά λεπτά.