Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αποκοπή θέσεων στη Δυτική Εξέδρα

Αποκοπή θέσεων στη Δυτική Εξέδρα


Μετά από απαίτηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για λόγους ασφαλείας, έχει αποκοπεί ένας πολύ μικρός αριθμός θέσεων στη Δυτική κερκίδα, εξέλιξη που επηρεάζει τους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας στις συγκεκριμένες θέσεις.

Ανακοίνωση του συλλόγου για το θέμα με τις μειώσεις των θέσεων στη Δυτική Εξέδρα:

“Πιο κάτω παρουσιάζονται οι θέσεις που θα αποκοπούν από τη νέα σεζόν, για λόγους ασφαλείας:

• Από το Τμήμα 105 επηρεάζονται οι θέσεις 20&21 των σειρών 1 μέχρι 14 (σύνολο 28 θέσεις)
• Από το Τμήμα 108 επηρεάζονται οι θέσεις 1&2 των σειρών 1 μέχρι 14 (σύνολο 28 θέσεις)
• Από το Τμήμα 403 επηρεάζονται οι θέσεις 20&21 των σειρών 1 μέχρι 14 (σύνολο 28 θέσεις)
• Από το Τμήμα 405 επηρεάζονται οι θέσεις 1&2 των σειρών 1 μέχρι 14 (σύνολο 28 θέσεις)

Για την ταλαιπωρία που προκαλείται στους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας στις συγκεκριμένες θέσεις, το Σωματείο μας προσφέρει τα ακόλουθα:

1. Έκπτωση 20% στην αγορά του εισιτηρίου διαρκείας τους, την οποία μπορούν να επωφεληθούν μόνο εάν ανανεώσουν το εισιτήριο διαρκείας τους από τα συνεργεία διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας σε όλες τις επαρχίες και όχι μέσω του Online Ticketing.

2. Μετά τη λήξη της προθεσμίας για την ανανέωση του εισιτηρίου διαρκείας των υφιστάμενων κατόχων (η οποία θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο στάδιο), θα δίνεται προτεραιότητα επιλογής θέσης – για τρεις ημέρες – για την ανανέωση του εισιτηρίου διαρκείας τους. Η επιλογή της θέσης θα γίνεται ανάμεσα στις διαθέσιμες θέσεις τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, με την προϋπόθεση ότι εντός αυτού του χρονικού διαστήματος, ο κάτοχος θα ανανεώσει το εισιτήριο διαρκείας του”.