Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Για το πρώτο διπλό σε ντέρμπι

Για το πρώτο διπλό σε ντέρμπι

img_5810


Την Ανόρθωση αντιμετωπίζει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ (18:00, live omonoianews.com) και στοχεύει να πετύχει την πρώτη της εκτός έδρας νίκη σε ντέρμπι φέτος. Το παιχνίδι δεν έχει ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία, μιας και η ομάδα μας έχει ήδη βγει στην Ευρώπη με την Ανόρθωση να μένει οριστικά μακριά της, δεν παύει όμως να είναι ντέρμπι.

Η ομάδα του Κώστα Καϊάφα θέλει να κτίσει πάνω στην εμφάνιση του τελευταίου ημιώρου κόντρα στον Απόλλωνα και να συνεχίσει την ανοδική της πορεία. Εδώ που έφτασε η χρονιά μας, το σημαντικό είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ να ικανοποιεί τον κόσμο μέσω της εικόνας της και να φτάσει στο τέλος όσο πιο ψηλά μπορεί βαθμολογικά. Η 4η θέση μπορεί να μην είναι ο πιο γκλαμουράτος στόχος, είναι όμως αυτός που έχουμε για φέτος και πρέπει να τον κυνηγήσουμε.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, θέλει να σπάσει το αρνητικό σερί του και να σταματήσει την κατρακύλα. Η Ανόρθωση έχει μηδέν βαθμούς στα πλέι οφ και φιλοδοξεί σήμερα να πάρει τον πρώτο. Πρέπει λοιπόν η ομάδα μας να εμφανιστεί σοβαρή και πειθαρχημένη για να επιβληθεί και να πάρει το τρίποντο.