Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δεν είναι ο μόνος που ενδιαφέρει

Δεν είναι ο μόνος που ενδιαφέρει


Ένας επιθετικός ο οποίος έχει προταθεί στην ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι ο Ρομπέρτο Κολαούτι. Ο Αργεντινός με Ισραηλινό διαβατήριο φορ, έχει αποδείξει πως διαθέτει το εύκολο γκολ, κάτι το οποίο ο Κώστας Καϊάφας ψάχνει εναγωνίως. Δεν είναι όμως ο μοναδικός επιθετικός που ενδιαφέρει, ενώ θα παίξουν πολλά δεδομένα ρόλο στο αν θα προχωρήσει η περίπτωση του.

Προφανώς, ένα από αυτά τα δεδομένα είναι οι απολαβές του. Ο Κολαούτι είναι στα 32 του, ακριβώς στο όριο ηλικίας δηλαδή που έχει τεθεί για τους παίκτες που θα αποκτηθούν. Για αυτό τον λόγο (και όχι για λόγους αξίας) είναι αμφίβολο κατά πόσον ο Καϊάφας είναι διατεθειμένος να κάνει την υπέρβαση οικονομικά. Επιπρόσθετα, πρέπει να ξεκαθαρίσει και το καθεστώς της συνεργασίας του με τη Μακάμπι, αφού ως γνωστόν στην Ανόρθωση είναι δανεικός.

Πέραν του Κολαούτι να σημειωθεί πως έχουν προταθεί κι άλλοι αξιόλογοι επιθετικοί, όπως ο Αντρέ Άλβες. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την αξία του Βραζιλιάνου, εκείνο που προβληματίζει είναι η μεγάλη αποχή του, λόγω της περιπέτειας στο Ντουμπάι, καθώς και το κατά πόσον θα γίνει εφικτή η λύση της συνεργασίας του με την ομάδα του.