Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ελάτε να δείτε τι κάνατε

Ελάτε να δείτε τι κάνατε

vik_0002


Σύμφωνα με την επίσημη σελίδα της ΘΥΡΑΣ 9 στο Facebook, κουκουλοφόροι εισέβαλαν σήμερα στο σχολείο του 16χρονου νεαρού που είχε κάνει εκείνο το απερίσκεπτο σχόλιο για τον άδικο χαμό του νεαρού οπαδού του Αποέλ, τον απείλησαν και χειροδίκησαν εναντίων του. Η ανεύθυνη στάση συγκεκριμένων ΜΜΕ μετέτρεψε ένα 16χρονο που έκανε λάθος σε στόχο. Όσο για τις πιθανές περαιτέρω συνέπειες της υπερβολικής προβολής που πήρε (και το ξαναλέμε) το σχόλιο ενός 16χρονου στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, μπορεί ο κάθε ένας να τις αντιληφθεί από τα όσα αναφέρονται στην τελευταία γραμμή των όσων ανέφερε η ΘΥΡΑ 9.

Πρέπει κάποια στιγμή να αντιληφθούν όλοι, πως υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από τις εντυπώσεις και τα νούμερα. Δεν καταπολεμάτε τη βία έτσι, την υποθάλπετε και δυστυχώς η σημερινή εξέλιξη ήρθε απλά να το επιβεβαιώσει. Θα μπορούσαμε σήμερα να θρηνούσαμε άλλο ένα 16χρονο επειδή έκανε το λάθος να μιλήσει πριν να σκεφτεί.

Πιο κάτω τα όσα αναφέρει ο λογαριασμός της 9.

15 πού*** μαραμένες φορώντας μαύρες καπότες στο κεφάλι, εισέβαλαν σήμερα στο σχολείο(Γυμνάσιο) του ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ μαθητή, που είχε αναρτήσει στο Facebook υβριστικό σχόλιο, λίγες ώρες μετά το θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα, του 16χρονου Γιώργου Γκουγκουρη.

Τα 15 μου***, περικύκλωσαν τον ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ μαθητή Γυμνασίου, φοβερίζοντάς τον ενώ δεν δίστασαν να χειροδικήσουν. Τώρα ζητούμε και απαιτούμε από τα ΜΜΕ που παρουσίασαν ένα σχόλιο στο Facebook ωσάν την έναρξη του Γ’ Παγκόσμιου Πολέμου, να παρουσιάσουν με το ίδιο σθένος τη σημερινή φασίστικη ενέργεια.

Ζητούμε επίσης από μίζερες ιστοσελίδες, κατευθυνόμενες εκπομπές και τηλεκατευθυνόμενα δελτία ειδήσεων να απολογηθούν γιατί είναι οι ηθικοί αυτουργοί της σημερινής ενέργειας. Με τον προκλητικό τρόπο που παρουσίασαν ένα σχόλιο κάποιου σε κάποιο Facebook, το μόνο που κατάφεραν ήταν να φουσκώσουν τα διαλυμένα μυαλά κάποιων θρασύδειλων.

Και περνάμε σ’ αυτούς. Με τη δειλή σας κίνηση νομίζετε ότι τώρα τιμήσατε τη μνήμη 16χρονου; Όσο άνανδρα θεωρήσατε ότι ενήργησε στο προσωπικό του Facebook ο μαθητής Γυμνασίου, άλλο τόσο άνανδροι είστε εσείς. Το μόνο που καταφέρατε είναι να αμαυρώσετε την μνήμη του αδικοχαμένου που εμείς με την ανακοίνωση μας και την γενικότερη μας στάση τιμήσαμε.
Αν αρχίσουμε τα προσωπικά κτυπήματα θα γίνετε αυτό που μισάτε. ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.