Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Καλά τα νέα της προπόνησης

Καλά τα νέα της προπόνησης

10364311_880077548676034_926516792_o


Κανονικά προπονήθηκαν οι Γιώργος Εφραίμ, Χριστόφορος Χαραλάμπους, Σερτζίνιο και Ρασίντ Αλαμπί και όπως φαίνεται θα είναι στη διάθεση του προπονητή τους για το ματς της Παρασκευής. Αντίθετα ατομικό πρόγραμμα και θεραπευτική αγωγή ακολούθησαν οι Ονησίφορος Ρουσιάς, Ρενάτο Μαργκάσα και Χοσέ Θερβέρα, ατομικά προπονήθηκαν οι Ρικάρντο Φερνάντες και Ζοάο Πάολο Αντράντε, ενώ ατομικά προπονήθηκε και ο Κόριν Μπρούκς. Πολύ δύσκολα θα προλάβουν οι προαναφερθέντες το παιχνίδι.

Στην προπόνηση πήραν μέρος οι 3 από τους 4 νεαρούς για τους οποίους είχε γίνει λόγος το πρωί. Ο λόγος για τους Φυλακτού, Κονομή και Μάριο Δημητρίου. Από το Ηλίας Πούλλος απουσίασε ο Λεάντρο, που ως γνωστόν μετέβη στην Ουγγαρία για επέμβαση. Τέλος ο Ζοάο Πάουλο Αντράντε ζήτησε και πήρε άδεια να μεταβεί στην Πορτογαλία για προσωπικούς λόγους.

Η ανακοίνωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

Πρωινή ήταν η σημερινή προπόνηση της ομάδας μας, η οποία πραγματοποιήθηκε σε δύο γκρουπ.
Ατομικό πρόγραμμα και θεραπευτική αγωγή ακολούθησαν οι Ονησίφορος Ρουσιάς, Ρενάτο Μαργκάσα και Χοσέ Θερβέρα, ατομικά προπονήθηκαν οι Ρικάρντο Φερνάντες και Ζοάο Πάολο Αντράντε, ενώ ατομικά προπονήθηκε και ο Κόριν Μπρούκς, ο οποίος όμως ανέβασε ρυθμούς.
Ο Ζοάο Πάολο Αντράντε ζήτησε και πήρε άδεια από το Σωματείο μας για να μεταβεί στην Πορτογαλία, για προσωπικούς λόγους.
Ο Λεάντρο έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην Ουγγαρία, από το ιατρικό επιτελείο της εθνικής ομάδας της πατρίδας του. Η μεγάλη οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εύχεται στον ποδοσφαιριστή ταχεία ανάρρωση.
Στην σημερινή προπόνηση ενσωματώθηκαν οι ποδοσφαιριστές Γεράσιμος Φυλακτού, Μάριος Δημητρίου και Παντελής Κονομή. Για αύριο υπάρχει καθορισμένη πρωινή προπόνηση.