Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Λέο: “Λυπάμαι, γιατί είχα καλή σεζόν”

Λέο: “Λυπάμαι, γιατί είχα καλή σεζόν”

leo2


Ο Λεάντρο με μεγάλη στεναχώρια, μιλάει για το τραύμα που θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για σχεδόν έξι μήνες. Ο Βραζιλιάνος μίλησε στο nemzetisport.hu και χαρακτήρισε ηλίθιο τον τραυματισμό του, ενώ είναι λυπημένος διότι είχε καλή χρονιά και έδειχνε αναγεννημένος.

“Λυπάμαι πολύ αλλά δεν μπορώ να το θέσω διαφορετικά. Είναι ηλίθιος ο τραυματισμός μου”, είπε αρχικά, προσθέτοντας “Στον αγώνα με την Ανόρθωση, η μπάλα ήταν στη μεσαία γραμμή και προσπάθησα να την πάρω, όμως το δεξί μου γόνατο σύρθηκε στο έδαφος για περισσότερο χρόνο και ένιωσα έντονο πόνο”.

“Υπήρχε πρήξιμο και δεν μπορούσε να φανεί από τις πρώτες ημέρες η ζημιά. Μίλησα με τον προπονητή της Εθνικής ο οποίος που πρότεινε να εξεταστώ από τον ιατρό της ομάδας της Ουγγαρίας. Έτσι ταξίδεψα και τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν το πρόβλημα και προχωρήσαμε σε χειρουργική επέμβαση”.

“Λυπάμαι γιατί είχα καλή σεζόν και τα αφήνω όλα πίσω μου τώρα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι 5η και θα βγει σίγουρα στο Γιουρόπα Λιγκ”, είπε με λύπη.

Όσο για το που θα συνεχίσει την αποθεραπεία του, δήλωσε: “Όχι μόνο στην Ουγγαρία, αλλά και στην Βραζιλία” . “Δεν ξέρω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον, έχω συμβόλαιο με την ΟΜΟΝΟΙΑ για τη νέα χρονιά. Αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό”, κατέληξε.