Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να τελειώνει αυτή η βασανιστική χρονιά

Να τελειώνει αυτή η βασανιστική χρονιά

vik_3785


Άλλος ένα αγώνας και φεύγει μια εφιαλτική, βασανιστική χρονιά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι εκτός στόχων εδώ και αρκετό καιρό και παλεύει απλά για να βγει η σαιζόν. Το ένα πρόβλημα διαδέχεται το άλλο, όπως και το ένα σκωτσέζικο ντους μετά το άλλο. Είναι σίγουρα μια χρονιά που κανείς μας δεν θα θέλει να θυμάται.

Η αλήθεια είναι πως η πηγή όλων των προβλημάτων, είναι το οικονομικό και η διαχείριση αυτού. Σε καμία περίπτωση δεν έγινε ορθή διαχείριση του δεδομένου πως έχουμε πρόβλημα. Οι παίκτες ένιωσαν πολλές φορές προδομένοι, όπως και οι οπαδοί. Δεν είναι όμως μόνο το οικονομικό. Ήταν και ο τραγικός προγραμματισμός του καλοκαιριού. Έγιναν πολλές λάθος μεταγραφές στην ΟΜΟΝΟΙΑ, τόσες μαζεμένες όμως είναι η πρώτη φορά.

Απομένει το παιχνίδι κόντρα στον Ερμή. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δια στόματος Καϊάφα, τονίζει πως πάει να το κτυπήσει για να πάρει την 4η θέση, που δεν έχει χάσει ποτέ από το 58. Στην πραγματικότητα ακόμα και αν το καταφέρει, κανείς δεν θα θέλει να θυμάται τη χρονιά αυτή κι ας έδωσε μια νότα αισιοδοξίας ο τωρινός προπονητής μας.