Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Οι πιθανοί 11 του Καϊάφα

Οι πιθανοί 11 του Καϊάφα

vik_0073


Με το Σοφιάν Σερφά να μένει εκτός αποστολής τελικά, δημιουργείται ένα ερωτηματικό για την άμυνα. Το ερώτημα είναι αν ο Κώστας Καϊάφας θα επιλέξει τον Χριστόφορο Χαραλάμπους στην εντεκάδα, ή τον Ρασίντ Αλαμπί, με τις περισσότερες πιθανότητες να συγκεντρώνει ο νεαρός Κύπριος.

Άμυνα

Μορέιρα στον άσσο, Κυριάκου δεξιά, Ατάντα στο κέντρο της άμυνας είναι βέβαιοι. Από κει και πέρα το πιθανότερο σενάριο είναι παρτενέρ του νεαρού Νιγηριανού να παίξει ο Σκάρα και στο αριστερό άκρο της άμυνας να βρεθεί ο Χριστόφορος Χαραλάμπους. Τις δικές του πιθανότητες, συγκεντρώνει και ο Ρασίντ Αλαμπί, με τον Σκάρα σε τέτοια περίπτωση να μετατοπίζεται αριστερά.

Μεσαία Γραμμή

Λεάντρο και Σερτζίνιο θα είναι στον άξονα, με τον Νούνο Ασσίς να έχει ελεύθερο ρόλο μπροστά τους. Για τα φτερά υπάρχουν δυο ενδεχόμενα, ανάλογα με το που θα ξεκινήσει τον Σκέμπρι ο κόουτς. Αν ο Σκέμπρι παίξει φτερό, μένει έξω ο Ρούμπιο, με τον Εφραίμ να καλύπτει την άλλη πλευρά.

Επίθεση

Όπως προαναφέραμε ίσως ο Σκέμπρι να ξεκινήσει στα φτερά. Σε τέτοια περίπτωση ξεκινάει ο Ρουσιάς. Αν ο Σκέμπρι παίξει τελικά κορυφή, μένει έξω ο Ονησίφορος.

Το εναλλακτικό σενάριο: Απομακρυσμένο βέβαια αλλά το αναφέρουμε. Ο Λεάντρο ξεκινάει αριστερό μπακ, στον άξονα ξεκινάνε Σερτζίνιο-Ασσίς με τον Σκέμπρι σε ρόλο δεύτερου επιθετικού, ο Ρουσιάς στην κορυφή της επίθεσης και οι Ρούμπιο-Εφραίμ στα άκρα.