Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παράδειγμα και για τα άλλα παιδιά της ακαδημίας

Παράδειγμα και για τα άλλα παιδιά της ακαδημίας

vik_2248


“Όταν η επιμονή δικαιώνεται”, γράφει για τον Χάρη Κυριάκου άρθρο της ιστοσελίδας gsports.co. Η αλήθεια είναι πως ο Χάρης βρέθηκε πολλές φορές στην πόρτα της εξόδου, όμως επέμεινε και δούλεψε για να καταφέρει να παίξει τελικά στην ομάδα της καρδιάς του. Αυτή η προσήλωση στο στόχο και η διάθεση να κυνηγήσει το όνειρο του, πρέπει να αποτελεί παράδειγμα και για τα άλλα παιδιά της ακαδημίας. Απόσπασμα του άρθρου και σύνδεσμος για το υπόλοιπο:

Είναι γεγονός πια ότι οι ομάδες κοιτάζουν βαθιά μέσα στις ακαδημίες τους για να διακρίνουν τους παίκτες πάνω στους οποίους κάποια στιγμή θα επενδύσουν γιατί επιτέλους και μετά από το γερό οικονομικό «γρονθοκόπημα» κατάλαβαν ότι δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση και θα πρέπει να νοικοκυρευτούν επενδύοντας ..στα κυπριακά προϊόντα.
Από την άλλη οι ποδοσφαιριστές μας θα πρέπει να επιδείξουν πραγματικό ζήλο και υπομονή αν θέλουν να επιτύχουν τα αναμενόμενα και να ,μεγαλουργήσουν στις ομάδες τους αλλά και στο Κυπριακό ποδόσφαιρο.
Ένα από τα μεγαλύτερα παραδείγματα αυτής της υπομονής και επιμονής που έτσι αυθόρμητα φτάνει στο μυαλό μου είναι αυτό του Χάρη Κυριάκου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
Ο παίκτης που κάποια στιγμή έφτασε να είναι και υπό «διωγμό» η πιο απλά υπό μετεγγραφή όχι μόνο άντεξε αλλά παλεύοντας αποτελεί σήμερα ένα βασικότατο στέλεχος της πρώτης ομάδας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Όλο το άρθρο