Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ακόμα και τώρα, δεν πρέπει να ξεχαστεί το θέμα Τ.Δ.

Ακόμα και τώρα, δεν πρέπει να ξεχαστεί το θέμα Τ.Δ.


Το να θεωρεί κάποιος πως αν αποκτηθεί σήμερα τεχνικός διευθυντής από την ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει οποιοδήποτε ενεργό ρόλο στο φετινό προγραμματισμό, είναι τουλάχιστον αφελές. Όσο μεγάλο όνομα κι αν είναι, ότι προϋπηρεσία κι αν κουβαλάει. Ο Δώρος Σεραφείμ το είχε πει πως άρχοντας του προγραμματισμού θα είναι ο Καϊάφας και αυτό αποδείχθηκε στην πράξη. Το θέμα τεχνικού διευθυντή μπήκε στην άκρη, δεν πρέπει όμως να ξεχαστεί. Κι ας μην συνεισφέρει στο φετινό προγραμματισμό.

Η ζωή δεν τελειώνει τη περίοδο 2014-15, αυτό είναι το πρώτο που πρέπει να τονιστεί. Μπορούμε να καταλάβουμε τη λογική ότι ο προγραμματισμός έπρεπε να γίνει γρήγορα, λόγω της έναρξης της προετοιμασίας, θεωρούμε όμως και πως πρέπει να τονίσουμε πως πρέπει να προσληφθεί κάποιος τώρα, για να μπορεί να αξιολογήσει το ρόστερ τόσο στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, όσο και στις εγχώριες διοργανώσεις.

Από κει και πέρα, ο τεχνικός διευθυντής, δεν έχει ρόλο μόνο στις μεταγραφές, αν ήταν έτσι τα πράγματα θα τον λέγαμε και αυτόν σκάουτερ. Αν προέρχεται από υψηλότερο επίπεδο, μπορεί να ανοίξει πόρτες, να βοηθήσει στην οργάνωση του τμήματος, να δώσει συμβουλές για την ανάπτυξη ποδοσφαιριστών. Διαθέτουμε ένα προπονητή που έχει όλα τα φόντα για να μείνει πολλά χρόνια. Ας τον βοηθήσουμε πλαισιώνοντας τον με ένα άνθρωπο που θα συμβάλει στη βελτίωση των συνθηκών.