Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αλλάζουν συμπεριφορά, ανάλογα με την ομάδα

Αλλάζουν συμπεριφορά, ανάλογα με την ομάδα


Οι πληροφορίες αναφέρουν, πως ο αιώνιος αντίπαλος μας αλλάζει τηλεοπτική στέγη και τα έχει βρει σε όλα με τη CYTA. Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως το ποσό που θα καρπωθεί το Αποέλ από αυτή τη συμφωνία, είναι λίγο πάνω 1.5 εκατομμύρια το χρόνο. Μέχρι εδώ όλα καλά και το εύλογο ερώτημα που θα σας έχει δημιουργηθεί είναι “και τι μας νοιάζει”;

Μας νοιάζει όμως και μάλιστα με το παραπάνω. Γιατί θα θυμάστε το “σκάνδαλο” που ανακάλυψαν κάποιοι από το πουθενά, όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ συμφωνούσε με τη CYTA έναντι 720 χιλιάδων για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ευρωπαϊκών της αγώνων για 3 χρόνια! Ο τότε βουλευτής, σήμερα υπουργός Εργασίας Χάρης Γεωργιάδης, έθετε θέμα στη βουλή μιλώντας με υποτιμητικά λόγια για την ομάδα μας. Οι γνωστοί άγνωστοι προπαγανδιστές, με τη βοήθεια (συγκεκριμένων, όχι όλων) προσκείμενων σε αυτά ΜΜΕ μιλούσαν για προνομιακή μεταχείριση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ λόγω κυβέρνησης και άλλα παραμυθάκια με πριγκίπισσες και  μαγικά άλογα. Και δυστυχώς η τότε διοίκηση, αδυνατούσε να προστατέψει το όνομα του συλλόγου.

Η CYTA όπως και οποιοσδήποτε άλλος οργανισμός, αναζητεί την καλύτερη συμφωνία για την ίδια και το άλλο μέρος που παίρνει μέρος σε αυτήν. Ο συγκεκριμένος οργανισμός, έχει δώσει λεφτά κατά καιρούς, σε όλες τις ομάδες, οπότε ας γίνει ξεκάθαρο πως σε καμία περίπτωση δεν την κατηγορούμε για οτιδήποτε. Όπως η PrimeTel δίνει κάτι περισσότερο από 2 εκατομμύρια για να έχει τα δικαιώματα της λαοφιλέστερης ομάδας ΟΜΟΝΟΙΑΣ, έτσι και η CYTA δίνει 1.5 για τη δεύτερη λαοφιλέστερη. Εκείνο που μας ενοχλεί είναι πώς αλλάζουν συμπεριφορά συγκεκριμένοι άνθρωποι, πολιτικοί και ΜΜΕ, ανάλογα με την ομάδα. Τότε, προ κρίσης δηλαδή, έσκιζαν τα ιμάτια τους για 720 χιλιάδες. Τώρα εν καιρό κρίσης, για 1,5 εκατομμύριο, όλοι στο μόκο.