Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άλλοι 4 κοινοτικοί και 2 ξένοι (ανανέωση)

Άλλοι 4 κοινοτικοί και 2 ξένοι (ανανέωση)


Άλλους τέσσερις κοινοτικούς ποδοσφαιριστές και δύο ξένους δικαιούνται να εγγράψουν στο δυναμικό τους οι πράσινοι μετά τις αλλαγές στο κατάλογο «Α» με τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές από την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ με την απόκτηση του Λεβάν Κακουμπάβα έφθασε το νούμερο των τεσσάρων ξένων, σήμερα όμως αποφασίστηκε πως είναι εκτός πλάνων ο Γκανίου Ατάντα έτσι η ομάδα μας μπορεί να κάνει άλλες δύο μεταγραφές ποδοσφαιριστών που δεν έχουν Ευρωπαϊκό διαβατήριο. Οι κενές θέσεις στον κατάλογο των κοινοτικών (εγγράφεται και ο Φοφανά ως κοινοτικός) είναι τέσσερις.

Η τεχνική ηγεσία προσπαθεί για έξι με επτά προσθήκες, συνεπώς μία ή δύο από αυτές θα αφορούν παίκτες από άλλους Κυπριακούς συλλόγους που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ήταν εγγεγραμμένοι στην ΚΟΠ ή νεαρούς που είναι γεννημένοι μετά την 1/1/1993.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει στο ρόστερ της μόλις δύο ποδοσφαιριστές άνω των 21 που προέρχονται από την Ακαδημία της ομάδας. Αυτό ίσως οδηγήσει στην απόκτηση του Μάριου Δημητρίου για αύξηση του αριθμού του ρόστερ και για κάλυψη της μίας θέσης στα φτερά της επίθεσης.

Το ρόστερ για το Κυπριακό πρωτάθλημα:

Κοινοτικοί – 6/10
Μορέιρα
Σκάρα
Μαργκάσα
Ρόντρι
Γκαρσία
Φοφανά*



[Ίσως να μην εγγραφεί ο Λεάντρο στο πρώτο εξάμηνο]

Ξένοι – 4/5
Κακουμπάβα
Σερτζίνιο
Αλίπιο

Κάτω των 21 ετών:
Άλεξ Ρούμπιο
Οι υπόλοιποι νεαροί που γεννήθηκαν μετά την 1/1/1993

Κύπριοι άνω των 21 ετών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ήταν εγγεγραμμένοι στην ΚΟΠ – τουλάχιστον οι 5 να προέρχονται από την Ακαδημία της ομάδας:
Κυριάκου [A]
Χαραλάμπους [A]
Μουλαζίμης
Οικονομίδης
Ρουσιάς
Γιωργαλλίδης

Στην Ευρώπη τα πράγματα είναι πιο άνετα αφού δικαιούται η ομάδα μας να δηλώσει 17 παίκτες “Free Players” (οποιαδήποτε Εθνικότητας άνω των 21) ενώ αν στην ομάδα είναι μόνο 2 ποδοσφαιριστές της ακαδημίας, θα έχουμε κατάλογο με ανώτατο νούμερο 23 ποδοσφαιριστών.