Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αρχίζει τη χρονιά με γενική συνέλευση η ΘΥΡΑ 9

Αρχίζει τη χρονιά με γενική συνέλευση η ΘΥΡΑ 9

img_2334


Την καθιερωμένη της γενική συνέλευση πριν την έναρξη της χρονιάς θα πραγματοποιήσει αυτό τον μήνα η ΘΥΡΑ 9. Οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας μας ετοιμάζονται για ακόμη μια χρονιά, ευελπιστώντας θα είναι καλύτερη για την ΟΜΟΝΟΙΑ από αυτήν που πέρασε. Η ανακοίνωση:

Αδέρφια της Θύρας 9, Περήφανε Πράσινε Λαέ,

Το άδοξο τέλος αυτής της τραγικής χρονιάς μας βρίσκει πιο δυνατούς, συσπειρωμένους και ετοιμοπόλεμους από ποτέ, με μοναδικό μας στόχο να παλεύουμε μέρα και νύχτα για την ομάδα που αγαπάμε από παιδιά.

Σας καλούμε λοιπόν στην Παγκύπρια Ετήσια Γενική Συνέλευση του συνδέσμου μας που θα γίνει το Σάββατο 28 Ιουνίου η ώρα 8μμ στο κεντρικό μας Φαν Κλαπ στην Παλλουριώτισσα.

Η συνέλευση θα είναι εκλογική και οι υποψηφιότητες θα πρέπει να υποβληθούν γραπτώς, στο Φαν Κλαπ μας, τουλάχιστον 7 μέρες πριν την συνέλευση, δηλαδή το αργότερο μέχρι τις 8 το βράδυ του Σαββάτου 21 Ιουνίου. Οι υποψήφιοι θα πρέπει απαραίτητα να ανανεώσουν τη συνδρομή μέλους της Θύρας 9 για τη νέα χρονιά 2014-15 και να είναι τουλάχιστον 2 χρόνια ενεργά μέλη, όπως προνοεί και το καταστατικό/μανιφέστο μας.

Τέλος ενημερώνουμε τα μέλη μας πως εντός της βδομάδας θα ξεκινήσουν οι εγγραφές μελών για τη νέα χρονιά, με την ετήσια συνδρομή να παραμένει στα 15 ευρώ με δώρο μια συλλεκτική φανέλα του συνδέσμου μας.

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ 9