Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δημητρίου: “Στόχος άλλα 2 φιλικά”

Δημητρίου: “Στόχος άλλα 2 φιλικά”

sam_2847


Την ανάγκη να ενισχυθεί η ομάδα παραδέχθηκε ο Αντρέας Δημητρίου που τόνισε πως στόχος είναι να γίνουν άλλα δυο φιλικά σε συνθήκες παρόμοιες με εκείνες της Ευρώπης.

Θεωρώ πως μέχρι το 60 η ομάδα ήταν βελτιωμένη. Δημιούργησε ευκαιρίες θα μπορούσε να σκοράρει, γενικά λειτουργούσε ανασταλτικά σε ικανοποιητικό βαθμό και έψαχνε το γκολ. Μετά το 2-0 η ψυχολογία των παικτών έπεσε και σε συνδυασμό με τη κούραση είχε σαν αποτέλεσμα να μην βρει ρυθμό. Είχαμε την ατυχία να δεχτούμε γκολ σε μια φάση με 10 παίκτες, όμως το σημαντικό είναι πως η ομάδα έδειξε βελτιωμένη ως το 60. Έχουμε πάρα πολλή δουλειά, ο προπονητής όπως είπα θέλει να βελτιώσει πολλά και αυτό θα κάνει. Υπομονή, κάνουμε νέα αρχή με πολλούς νέους, μια ομάδα κτισμένη με χαμηλότερο μπάτζετ, που χρειάζεται ενίσχυση και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε με άλλο ένα επιθετικό, ένα αμυντικό και ότι άλλο χρειαστεί.

Στο ποδόσφαιρο κρίνεσαι στο γήπεδο, όμως θέλω να πω πως έγινε καλή δουλειά. Τεχνική ηγεσία και άλλα παιδιά ήταν στο πλάι της ομάδας φροντιστές φυσιοθεραπευτές μασέρ, όλοι έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Ελπίζουμε ο κόπος που έχουν βάλει να αποδώσει καρπούς και να πάρουμε μες το γήπεδο αυτά που θέλουμε. Ζητάμε υπομονή από το κόσμο, σε κανένα δεν αρέσει να χάνει όμως είμαστε αισιόδοξοι πως θα βελτιωθούμε.

Ο Λόβριτς έσκισε το κεφάλι, ο προπονητής ήθελε να δουλέψει τη τετράδα της άμυνας αλλά δεν τα κατάφερε. Για μεγάλο χρονικό διάστημα είχαμε μόνο 1 αμυντικό, σήμερα κτύπησε ο Λόβριτς, είναι και ο Ούτσα που ακόμα δεν έχει μπει. Γενικά είναι ένα πρόβλημα ότι δεν δουλέψαμε την τετράδα της άμυνας και ίσως στο ευρωπαϊκό να είναι διαφοροποιημένη.Έχουμε αύριο μια προπόνηση για αποκατάσταση. Γύρω στις 18:00 θα πάμε Πόζναν, από κει Βαρσοβία και μετά Λάρνακα. Τετάρτη απόγευμα είναι η πρώτη προπόνηση στη Κύπρο. Θέλουμε να κάνουμε άλλα δυο φιλικά πριν την Ευρώπη και οι προπονητές θέλουν να μοιάζει το παιχνίδι με τους αντιπάλους στην Ευρώπη.