Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δυνατό τεστ με Ποντμπεσκίτζε

Δυνατό τεστ με Ποντμπεσκίτζε

sam_2592


Το δεύτερο της δυνατό φιλικό δίνει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ, που αντιμετωπίζει στις 18:00 (live omonoianews.com-PrimeTel) την Ποντμπεσκίτζε. Ζητούμενο προφανώς, να δείξει πως βρίσκεται στο σωστό δρόμο και κυρίως να έχει μεγαλύτερη συνέχεια στην απόδοση, από ότι στο προηγούμενο φιλικό. Στο στάδιο που είμαστε, το αποτέλεσμα πολύ μικρή σημασία έχει.

Λέμε συνεχώς πως τα φιλικά είναι για τους προπονητές. Ο δικός μας λοιπόν, περιμένει να δει τους ποδοσφαιριστές του να εφαρμόσουν την τακτική του για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των 60 λεπτών που το έπραξαν σε ικανοποιητικό βαθμό κόντρα στη Γιαγκελόνια. Ο κόουτς θεωρεί πως υπάρχει ποιότητα στο ρόστερ, αν στην εξίσωση μπουν ομοιογένεια και φυσική κατάσταση, το αποτέλεσμα θα είναι καλό.

Οι προπονήσεις τις τελευταίες μέρες, έχουν γίνει πιο ήπιες, ενώ χθες είχε δοθεί ρεπό. Λογικά τα πόδια των παικτών σιγά σιγά λύνονται όμως είναι ξεκάθαρο πως η ομάδα έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά της. Το σημερινό ματς, αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να δούμε σε ποια κατάσταση είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ 3 εβδομάδες πριν το πρώτο ευρωπαϊκό.