Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δώρος Σεραφείμ: “Δεν πρέπει να παρουσιαστούμε ξανά σε αυτό το χάλι” (audio)

Δώρος Σεραφείμ: “Δεν πρέπει να παρουσιαστούμε ξανά σε αυτό το χάλι” (audio)


Για πολλά θέματα τους πράσινου ρεπορτάζ μίλησε στο Ραδιόφωνο του Άστρα, ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο Δώρος Σεραφείμ αναφέρθηκε στις συζητήσεις που έγινε με τον Εφραίμ, ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία, όπως όλων μας, για επιστροφή του κορυφαίου κύπριου ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Χριστοφή στην ομάδα μας.

Για την προσπάθεια αλλαγής στο σύλλογο:

-Πρέπει, πέραν του οικονομικού, να αλλάξει και η νοοτροπία της ομάδας. Είδαμε την ομάδα να κατεβαίνει σε παιχνίδια και να μην ενδιαφέρει τους ποδοσφαιριστές εάν νικάμε ή εάν χάναμε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει πάρει συνολικά 59 τίτλους στα 66 χρόνια παρουσίας της και μία ομάδα που πάντα διεκδικούσε τίτλους, δεν πρέπει να παρουσιάζεται σε αυτό το χάλι. Πρέπει εκτός από το οικονομικό να γίνει και μία προσπάθεια για δημιουργία ομάδας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ, και πρέπει να διορθώσουμε ότι νομίζουμε πως πρέπει να διορθωθεί. Πρώτη προτεραιότητα όπως γνωρίζεται είναι η σωτηρία της ομάδας.

Γκριγκαλασβίλι και συνέχεια:
-Εκείνο που θέλω να πω είναι πως ναι προσπαθούμε να πάρουμε παίκτες. Θα συνεχιστεί η ενίσχυση με άλλους 4-5 παίκτες. Θα πρέπει να υπάρξει ομοιογένεια και αλληλεγγύη μεταξύ τους, αυτά μπορεί να τα επιτύχει ο Καϊάφας και οι συνεργάτες του. Το δυστύχημα είναι ότι παίζουμε πολύ γρήγορα. Δεν μπορούμε να πούμε ότι θα είναι κράχτες οι επόμενες κινήσεις, την αξία τους οι παίκτες θα πρέπει να τη δείξουν στο γήπεδο.

Για το Σπούνγκιν:
-Δεν μπορώ να πω για τα ονόματα. Τα ονόματα που μας ενδιαφέρουν έχουν ήδη επισημανθεί.

Για Γιώργο Εφραίμ
-Ο Γ.Εφραίμ ήταν παίκτης μας τα τελευταία 5 χρόνια, το κασέ του ναι ήταν ψηλό. Αντιλαμβάνεστε πως από το ψηλό δεν μπορούσαμε να πάμε στο μηδέν. Η πρόταση ήταν στα επίπεδα που είχαν γραφτεί, το θέμα είναι ότι ο ίδιος ο παίκτης ενώ έλεγε διάφορα, καθυστερούσε να υπογράψει, αφού φαίνεται πως είχε πάρει ήδη τις αποφάσεις του και δεν ήθελε να συμμετέχει στην ομάδα μας.

-Εμείς του είχαμε εξηγήσει πως η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η ομάδα που τον ανέδειξε και πως σε ένα χρόνο θα μπορούσε να φύγει για όποια ομάδα ήθελε του εξωτερικού χωρίς απαιτήσεις, δυστυχώς το παιδί σκεφτόταν διαφορετικά. Στη δήλωση του είχε πει ότι δεν είχε παράπονο από τον κόσμο, ενώ εμάς είπε πως τον γιουχάιζε μερίδα του κόσμου, ενώ είχε παράπονα από την προηγούμενη διοίκηση.

-Μπορείς να αποδείξεις του είπα υπογράφοντας όλα αυτά, άλλωστε για να σου κάνουμε πρόταση σε θέλουμε. Έκανε 235.000 αντιπρόταση, αρχίσαμε να κάνουμε συζήτηση όμως απέσειρε τη δική του πρόταση. Άλλα έλεγε, άλλα εννοούσε. Εμείς θέλουμε να λέγονται οι αλήθειες.

-Ο μάνατζερ του παίκτη μας ενημέρωσε από προηγουμένως πως ο παίκτης φεύγει, χωρίς να μιλήσουμε με τον ίδιο! Του είπα, αυτό το πράγμα δεν είναι σοβαρό. Πέντε χρόνια στην ομάδα, είχε υποχρέωση να ρθει να μιλήσει.

-Είχε θέμα με το ότι φεύγουν παίκτες. Τον ρώτησαν εάν πιστεύει πως με αυτούς που έφυγαν η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πήγαινε καλύτερα. Είναι ξεκάθαρο πως είχε προαποφασίσει να φύγει.

Για Δημήτρη Χριστοφή:
-Θα ήταν επιθυμία μας αν μπορούσε να γίνει, ναι να επέστρεφε ο ποδοσφαιριστής. Ένας σπουδαίος και ίσιος ποδοσφαιριστής, νικητής, τέτοιους θέλουμε και αγαπούμε στην ομάδα μας. Όποτε ο ίδιος επιθυμεί και θα μπορούμε σύμφωνα με τις συνθήκες να τον έχουμε στις τάξεις μας, ναι θα τον έχουμε.