Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Επιβεβαίωσε το αυτονόητο

Επιβεβαίωσε το αυτονόητο


Αυτό που ξέραμε όλοι επιβεβαίωσε το χθεσινό φιλικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κόντρα στην Ποτπεσκίτζιε: ότι θέλει ακόμα πολλή δουλειά η ομάδα. Ήταν άλλωστε αυτονόητο, από τη στιγμή που βρισκόμαστε ακόμα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ενώ μέχρι πριν μερικές μέρες το πρόγραμμα των προπονήσεων ήταν βαρύ και είχε στόχο το χτίσιμο της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών.

“Αν παίζαμε καλύτερα, ίσως και να μας ανησυχούσε”, είπε χθες ο Αντρέας Δημητρίου τονίζοντας πάντως και κάτι που ήταν ευδιάκριτο, έχοντας παρακολουθήσει όλα τα φιλικά της ομάδας. Ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ ακολουθεί σταθερά πορεία προς τα πάνω. Αντικειμενικός στόχος, να προλάβει να είναι έτοιμη μέχρι τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, έτοιμη και πλήρης. Η διαφορά στη φρεσκάδα μεταξύ των Πολωνών που ξεκινούν το πρωτάθλημα τους σε 20 μέρες και των δικών μας παικτών ήταν φανερή.

Από πλευράς φυσικής κατάστασης και φρεσκάδας, θεωρούμε πως αυτό θα γίνει, θα είναι έτοιμη η ομάδα. Όσον αφορά την ομοιογένεια, θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί. Έγιναν 13 μεταγραφές, θα γίνουν άλλες δύο. Ακόμα καλά καλά δεν έπαιξαν τις φυσικές τους θέσεις κάποιοι παίκτες. Ο δρόμος είναι μακρύς και χρειάζεται υπομονή.