Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η φιλοσοφία του Κλαρκ και η αναγνώριση της Σέλτικ

Η φιλοσοφία του Κλαρκ και η αναγνώριση της Σέλτικ

vik_4489
“Το μυστικό είναι να παίρνεις παίκτες πριν γίνουν γνωστοί”

Σε 4 ομάδες έχει δουλέψει ο Ρέι Κλαρκ, ως διευθυντής σκάουτιγκ και κουβαλάει αρκετές εμπειρίες. Όταν προσλήφθηκε από τους πολυπρωταθλητές Σκωτίας Σέλτικ για να αναδιοργανώσει πλήρως το τμήμα σκάουτιγκ, εξήγησε με δηλώσεις τη φιλοσοφία του. Για να δούμε αν θα προσπαθήσει να την εφαρμόσει και στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Πιο κάτω τα όσα είχε δηλώσει:


“Οι αξίες των παικτών έχουν εκτοξευθεί τα τελευταία χρόνια, όμως οι συλλόγοι δεν έχουν την πολυτέλεια να ξοδεύουν εκατομμύρια. Έχω βοηθήσει να βρεθούν πολύ καλοί παίκτες στο παρελθόν και είμαι σίγουρος πως αυτό θα συνεχιστεί. Ο μεγάλος μας στόχος είναι να βρίσκουμε παίκτες πριν γίνουν αστέρια”, ήταν τα λόγια του Κλαρκ .

Όσο για τον τρόπο που ο μεγαλύτερος σύλλογος της Σκωτίας περιέγραψε τον νέο τεχνικό διευθυντή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είναι ενδεικτικός της αξίας του: “Ο Ρέι χαίρει εκτίμησης όλου του ποδοσφαιρικού κόσμου. Θεωρούμε ότι η πρόσληψη του είναι μια στρατηγική κίνηση και φανερώνει πως νοιαζόμαστε για το μέλλον. Είναι πολύ σημαντικό στο μοντέρνο ποδόσφαιρο να υπάρχει σωστή δομή. Θεωρούμε πως με αυτό τον άνθρωπο, θα πάμε στο επόμενο επίπεδο. Θέλουμε να φέρουμε παίκτες από όλο το κόσμο και πιστεύουμε ότι ο Ρέι θα μας βοηθήσει σε αυτό.”