Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Οι στόχοι για να βγουν ταλέντα

Οι στόχοι για να βγουν ταλέντα


Αναβαθμίζεται η ακαδημία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όπως αναφέρεται στην έκθεση σήμερα. Αρκετές αλλαγές στα τμήματα υποδομής για τους πράσινους που είχαν από φέτος στην προπονητική ομάδα τους Νέναντ Στάροβλαχ και Φάτσιο Μπούις. Στην ακαδημία έχει προστεθεί δεύτερος προπονητής τερματοφυλάκων καθώς και γυμναστής για τα επίλεκτα τμήματα υποδομής.

Σύναψη συνεργασίας θα γίνει σύντομα και με εργοφυσιολόγο, και θα μελετηθεί το ενδεχόμενο το ίδιο να γίνει με φυσιοθεραπευτή, ανιχνευτή ταλέντων και άλλο επιστημονικό προσωπικό.

Οι πράσινοι στοχεύουν να συμφωνήσουν με ιδιωτικές ακαδημίες για αξιοποίηση των ταλέντων τους. Στους στόχους της νέας σεζόν είναι και η επίσκεψη των υπευθύνων της ακαδημίας μας σε ακαδημίες ομάδων προηγμένων πρωταθλημάτων του εξωτερικού. Στους παίκτες έχουν προγραμματιστεί να γίνουν σεμινάρια από διατροφολόγο και αθλητικούς ψυχολόγους.

Συμφωνία με Βέλγο προπονητή για Καμπ
Στόχος είναι να γίνει μεγάλο Παγκύπριο Ποδοσφαιρικό καμπ αρχές Σεπτεμβρίου 2014 με σύνθημα “βλέπουμε το μυαλό όχι με τα μάτια μας”, από τον κορυφαίο Βέλγο προπονητή στο είδος του.

Αναβάθμιση Ηλίας Πούλλος
Στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μας θα εγκατασταθεί φωτισμός στο 3ο γήπεδο που χρησιμοποιούν από πέρσι ομάδες της ακαδημίας. Θα εγκατασταθεί επίσης μηχανογραφημένο σύστημα για κάλυψη των αναγκών της ακαδημίας ενώ θα μελετηθεί το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί και επιπλέον γήπεδο με πλαστικό ή φυσικό χλοοτάπητα.