Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Υπέρβαση για φορ, πιο κοντά ο δεξιός μπακ

Υπέρβαση για φορ, πιο κοντά ο δεξιός μπακ

0ball


Είναι γνωστό και έχει γραφτεί πολλές φορές ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ ψάχνει επιθετικό, δεξιό μπακ και κεντρικό αμυντικό. Αυτό που δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμα, είναι ποιοι ακριβώς θα αποτελέσουν τελικά τους εκλεκτούς του Κώστα Καϊάφα για την κάθε θέση. Τα ονόματα που έχουν προταθεί είναι δεκάδες, η αξιολόγηση συνεχής. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά.

Για τον 3ο κεντρικό αμυντικό (ευχόμενοι να μην στραβώσει η δουλειά με Σοάρες) δεν έχουν κυκλοφορήσει πολλά, μόνο ότι θα είναι ισάξιος του Βραζιλιάνου της Φορτούνα. Αυτό που ξέρουμε για τον επιθετικό, είναι ότι θα αποτελέσει οικονομική υπέρβαση, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα έρθει κάποιο πολύ γνωστό όνομα. Οι δυο αυτές περιπτώσεις είναι και κοντά και μακριά, με την λογική ότι δεν έχουν έρθει ακόμα υπογραφές.

Για το δεξιό μπακ, είχε δει το φως της δημοσιότητας πως η ΟΜΟΝΟΙΑ μιλούσε με τον Ολλανδό Μάλντερ. Η περίπτωση δυσκόλεψε λόγω οφειλών της πρώην ομάδας του Λέφσκι προς τον ποδοσφαιριστή, όμως οι πράσινοι δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια. Σύμφωνα με πληροφορίες μας έστρεψαν το ενδιαφέρον τους προς με γεμάτες χρονιές σε πρωτάθλημα της Κεντρικής Ευρώπης και υπάρχει θετική διάθεση για  συνεργασία, που δεν αποκλείεται να υλοποιηθεί ακόμα και σήμερα.