Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κακουμπάβα: “Πρόκληση για μένα η ΟΜΟΝΟΙΑ”

Κακουμπάβα: “Πρόκληση για μένα η ΟΜΟΝΟΙΑ”


Δηλώσεις σε μέσο της πατρίδας του παραχώρησε ο Λεβάν Κακουμπάβα, μιλώντας για μία νέα εμπειρία και πρόκληση στην καριέρα του.

«Με υποδέχθηκαν αρκετά “ζεστά”. Έκανα μια διαδρομή αεροδρόμιο, συνάντηση με Εκτελεστικό Διευθυντή, με τον προπονητή, με το ιατρικό προσωπικό, είδα και μερικούς φιλάθλους, ξέρετε η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στο νησί με τον περισσότερο κόσμο», πρόσθεσε.

Όσον αφορά τη νέα του ομάδα, είπε: «Η ομάδα φαίνεται να δίνει έμφαση σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Σύντομα ξεκινάω προπονήσεις αφού το πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι πλησιάζει. Στόχος είναι οι ομίλοι του Γιουρόπα Λιγκ».

Για την προπόνηση είπε: «Η προπόνηση θα είναι στα αγγλικά, γνωρίζω αρκετά. Θα μάθω και ελληνικά, είναι σίγουρα δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσω», ενώ για τον Καϊάφα, σχολίασε: «Γνωρίζω ότι σταμάτησε την μπάλα 5 χρόνια πριν. Ξεκινάει μία προσπάθεια για να κάνει πιο ισχυρή την ομάδα που δεν είχε καλή επίδοση την περασμένη χρονιά. Είναι μία πρόκληση αυτό για μένα».

Αν είναι έτοιμος για μετακόμιση στην Κύπρο δήλωσε: «Έχω βρει σπίτι. Μου έχουν τακτοποιήσει και αυτοκίνητο”. Για τη θέση που αγωνίζεται: «Η ομάδα με απέκτησε για τη θέση του κεντρικού αμυντικού. Όπου μου ζητηθεί θα αγωνιστώ» και για αγαπημένο του νούμερο: «Μου αρέσει το 24, αν είναι ελεύθερο θα χαρώ να το πάρω».

Τέλος ευχαρίστησε όσους τον βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή: «Μίλησα με τον κο Κετσπάγια αλλά και τους Τσιταϊσβίλι και Κινγκλάτζε. Μου είπαν τα καλύτερα και τους ευχαριστώ. Θέλω να ευχαριστήσω και την ομάδα μου, Σπαρτάκ, που με βοήθησε αρκετά για να φθάσω εδώ».