Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κρατάει τα θετικά του πρώτου 60λέπτου

Κρατάει τα θετικά του πρώτου 60λέπτου

sam_2610


Σε δυο κομμάτια θα μπορούσε να χωριστεί το χθεσινό παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τη Γιαγκελόνια. Το πρώτο 60λεπτο  και το τελευταίο ημίωρο. Η εικόνα της ομάδας μας στα εν λόγω διαστήματα ήταν εκ διαμέτρου αντίθετη και αυτό οφείλεται σε δύο κυρίως λόγους: στην κούραση και τις μαζεμένες αλλαγές που επηρέασαν την ομοιογένεια.

Στο πρώτα 60 λεπτά του παιχνιδιού η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε μεστή εμφάνιση. Δεν έθελξε βέβαια με την απόδοση της, έχουμε ήδη γράψει πως υπάρχει ακόμα αρκετή δουλειά να κάνει. Οι γραμμές όμως ήταν κοντά η μια στην άλλη, το δίδυμο Οικονομίδης-Φυλακτού έκανε αρκετή βρώμικη δουλειά, δεν απειληθήκαμε πολύ, η ομάδα έφτιαξε ευκαιρίες και θα μπορούσε να σκοράρει. Στο διάστημα αυτό ο αγώνας ήταν μάλλον ισοζυγισμένος.

Αφού όμως πέρασε μια ώρα παιχνιδιού, η απόδοση έπεσε. Λίγο η κούραση, λίγο οι αλλαγές, είχαν σαν αποτέλεσμα η Γιαγκελόνια να επιβάλει το δικό της ρυθμό και να κερδίσει δίκαια. Όσο περνάει ο καιρός, το τεχνικό τημ περιμένει την ΟΜΟΝΟΙΑ να αυξάνει τα καλά της διαστήματα, ούτως ώστε να μην έχει ο αντίπαλος περιόδους επιβολής.

Χορηγός αποστολής:  CTT Aviation (LOT Polish Airlines)