Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μικρά από το Ποπιετζίσκα (vid&pics)

Μικρά από το Ποπιετζίσκα (vid&pics)


To OmonoiaNews.com σας μεταφέρει τα παρασκήνια του αγώνα κόντρα στην Χούραγκαν.

– Η αποστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ξεκίνησε λίγο πριν τις 15:00 (τοπική ώρα) από το Γκρότζισκ και έτσι άργησε να ρθει στο γήπεδο. Οι πράσινοι έκαναν τον πρώτο τους περίπατο στον αγωνιστικό χώρο γύρω στις 16:20 και ο αγώνας άρχισε με 15λεπτη καθυστέρηση.

– Οι Μάριος Δημητρίου, Νικόλας Χαραλάμπους και Δημήτρης Μουλαζίμης βρίσκονταν στην κερκίδα. Ο Ρενάτο Μαργκάσα που επίσης ήταν εκτός, κάθισε στον πάγκο. Στον αγωνιστικό χώρο ήταν και ο Κωνσταντίνος Παναγή. Ο Γκαουσού Φοφανά έμεινε στο ξενοδοχείο για να αναρρώσει πλήρως από το κρυολόγημα του.

– Αρκετή οργάνωση από τους Πολωνούς που μόλις αντιλήφθηκαν πως ήρθαμε από την Κύπρο για να καλύψουμε τον αγώνα, μας έδωσαν κάρτα διαπίστευσης, μας οδήγησαν στην κερκίδα και βοήθησαν ώστε να κάνουμε τη δουλειά μας πιο εύκολα (ίντερνετ, ηλεκτρισμό, τραπεζάκι κλπ). Από τα μεγάφωνα του σταδίου ανακοινώνονταν οι αλλαγές των δύο ομάδων με τα ονόματα και τα νούμερα των παικτών. Θυμίζουμε πως πρόκειται για ομάδα τρίτης κατηγορίας.

– Η βροχή δεν έβαζε δύσκολα μόνο στους παίκτες. Βασάνιζε και τον κόσμο που με τις ομπρέλες προσπαθούσε να προστατευτεί. Πρόβλημα είχαμε και μεις με το ζωντανό μας κείμενο, όμως τελικά βρήκαμε λύση και πότε με sms και πότε με τηλέφωνα, καταφέραμε να καλύψουμε τον αγώνα.

– Δεν έφτανε που το σκέπαστρο ήταν μικρό στην “επίσημη” εξέδρα, μία κόντρα κοντά στην γραμμή του πλάγιου, έστειλε την μπάλα πάνω στην χωλέτρα, μετακινώντας την από τη θέση της. Η φάση προκάλεσε γέλιο στον κόσμο αφού οι ποδοσφαιριστές κατάφεραν να πέφτει περισσότερο νερό στην κερκίδα.

– Η αλλαγή του Ρομπέρντο Γκαρσία στο 77′ ήταν αναγκαστική αφού ο Ισπανός επιθετικός κτύπησε σε μονομαχία στον αέρα. Δεν φαινόταν να είχε κάτι σοβαρό με τον Καϊάφα να τον αντικαθιστά προληπτικά.

– Αρκετά πειράγματα είχαμε με την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο. Οι τσιρλίτερς περίμεναν τους παίκτες και τους έδιναν το χέρι, ενώ οι ποδοσφαιριστές κρατούσαν και παιδιά (όχι παιδάκια). Αρκετοί κρύφτηκαν πίσω από τα παιδιά που τους συνόδευαν και αυτό προκάλεσε γέλια στην αποστολή αλλά και στους νεαρούς που είναι ποδοσφαιριστές των ακαδημιών της Πολωνικής ομάδας.

 

Χορηγός αποστολής:  CTT Aviation (LOT Polish Airlines)