Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μειώνονται τα προβλήματα

Μειώνονται τα προβλήματα


Πρωινό πρόγραμμα για τους πράσινους πριν από το τελευταίο τους φιλικό παιχνίδι. Ο Χάρης Κυριάκου επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα αφού ξεπέρασε ένα μικροπρόβλημα που είχε και έτσι μετά και την επιστροφή του Φοφανά, οι απουσίες μειώθηκαν. Όπως είχαμε πει από την περασμένη βδομάδα, η προπονητική ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν πιέζει το Ρενάτο Μαργκάσα αφού τον θέλει έτοιμο στα Ευρωπαϊκά της ομάδας, έτσι και σήμερα ο Πορτογάλος έκανε το ατομικό του πρόγραμμα. Η ιστοσελίδα μας θα βρίσκεται και σήμερα στο Γκρότζισκ για το 5ο φιλικό των πράσινων.

To πρωινό δελτίο:

Με πρωινή προπόνηση ξεκίνησε το σημερινό πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας μας. Κανονικά προπονήθηκε ο Χάρης Κυριάκου, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ρενάτο Μαργκάσα.

Το απόγευμα η ομάδα μας θα δώσει το πέμπτο και τελευταίο της φιλικό παιχνίδι επί Πολωνικού εδάφους, με αντίπαλο την Ζαβίσα, το οποίο θα ξεκινήσει στις 17:00 (ώρα Κύπρου), θα διεξαχθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου «Γκρόκλιν» και θα μεταδοθεί ζωντανά σε ανοικτή ζώνη από την PrimeTel.