Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μόνο με το κόσμο θα τα καταφέρει

Μόνο με το κόσμο θα τα καταφέρει

vik_0040


Το μπάτζετ έχει μειωθεί πολύ. Τα έξοδα γενικά του σωματείου έχουν περιοριστεί. Είναι ξεκάθαρο πως πρώτη έννοια του συμβουλίου είναι η οικονομική σωτηρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Όσες μειώσεις κι αν κάνουν όμως, χωρίς τον κόσμο είναι αδύνατο να τα καταφέρουν. Ειδικά αυτή τη περίοδο που είναι στεγνή από έσοδα, ο ρόλος που έχει και ο τελευταίος ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ είναι σημαντικός.

Όσοι έχουν την οικονομική δυνατότητα και έχουν πρόθεση να αγοράσουν το διαρκείας τους αργότερα, ας κάνουν τη μικρή υπέρβαση μια ώρα νωρίτερα γιατί η μεγαλύτερη ανάγκη για ρευστότητα είναι τώρα. Ο αριθμός των διαρκείας στην επίσημη ιστοσελίδα έχει σταματήσει στα 4009. Νούμερο καθόλου ευκαταφρόνητο, αλλά σίγουρα πολύ πιο κάτω από τις οικονομικές δυνατότητες. Έσοδο για το σωματείο μπορούν να αποτελέσουν και τα νέα μέλη (μαζί με άλλα οφέλη προς το σωματείο βέβαια), αρκεί να είμαστε όμως συνεπής οικονομικά. Τα διαρκείας είναι επίσης πιο γρήγορος τρόπος να μπουν λεφτά στο σωματείο.

Ο Κώστας Καϊάφας και οι συνεργάτες τους κτίζουν μια ομάδα που θα παλεύει και θα κτυπάει κάθε παιχνίδι. Μια ομάδα με κίνητρα, διάθεση και σίγουρα πάθος. Ας τους βοηθήσουμε και μεις όσο μπορούμε να ασχολούνται μόνο με το αγωνιστικό και να μην έχουν να διαχειριστούν οποιοδήποτε άλλο θέμα, όπως τη μισθοδοσία. Η ΟΜΟΝΟΙΑ κάνει μεγάλη προσπάθεια να σηκώσει κεφάλι και να είστε βέβαιοι πως μόνο με το κόσμο θα τα καταφέρει.