Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ O 12ος θα είναι πάντα εκεί

O 12ος θα είναι πάντα εκεί


Αν κάποιος περνούσε έξω από το Ηλίας Πούλλος χθες, θα νόμιζε ότι γίνεται ποδοσφαιρικός αγώνας. Αν γνώριζαν πως πρόκειται για προπόνηση, θα θεωρούσαν δεδομένο πως είναι κάποιας μεγάλης ευρωπαϊκής ομάδας που σάρωσε τα πάντα την προηγούμενη χρονιά. Κι όμως, μετά από μια χρονιά που χαρακτηρίστηκε η χειρότερη, ο ΛΑΟΣ έδωσε βροντερό παρών στην πρώτη προπόνηση.

Το αξιοθαύμαστο είναι πως η προσέλευση ξεπέρασε την περσινή, ίσως και αυτές χρονιών που η μια μεγάλη μεταγραφή διαδεχόταν την άλλη. Βλέπει πως γίνεται μια ειλικρινής προσπάθεια να πέσουν τα έξοδα και αντιλαμβάνεται πως πρέπει τα έσοδα να μείνουν τουλάχιστον στα ίδια επίπεδα αν όχι να αυξηθούν, για να είναι η χρονιά πλεονασματική. Είναι έτοιμος να στηρίξει την προσπάθεια, να είναι ο στυλοβάτης της.

Η αλήθεια είναι πως ανακοίνωση πως θα είναι ανοικτό για το κοινό το κούρεμα του γρασιδιού στο Ηλίας Πούλλος να έβγαζε η ΟΜΟΝΟΙΑ, θα μαζευόταν ΛΑΟΣ απλά για να νιώθει κοντά της. Τώρα που επιχειρείται επανεκκίνηση του συλλόγου, δεν θα μπορούσε να μην είναι κοντά. Ο μεγάλος κόσμος, είναι και η διαφορά αυτής της ιδέας, από τα άλλα ποδοσφαιρικά σωματεία της Κύπρου.