Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία στο Γκρότζισκ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία στο Γκρότζισκ


Προπόνηση και επιστροφή στην Κύπρο για τους παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σήμερα Δευτέρα. Όσοι δεν έπαιξαν για πολύ ώρα χθες στο φιλικό με Ζαβίσια, γυμνάστηκαν κανονικά το πρωί ενώ οι υπόλοιποι έκαναν αποθεραπεία.

Η αποστολή αναχωρεί το απόγευμα με προορισμό τη Λάρνακα, συγκεκριμένα αργά το βράδυ θα αναχωρήσουν από Βαρσοβία, κάτι που σημαίνει ότι αναμένεται να βρίσκεται Κύπρο τα ξημερώματα. Επόμενο ήταν να δοθεί ρεπό στην ομάδα την Τρίτη.

Το τελευταίο δελτίο από την Πολωνία:

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας μας στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου «Γκλόκλιν», στην Πολωνία.

Η προπόνηση έγινε σε δύο γκρουπ, καθώς όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν σημαντικό μέρος του χθεσινού αγώνα έκαναν αποθεραπεία και αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησε ο Ρενάτο Μαργκάσα.

Η αναχώρηση της αποστολής της ομάδας μας από τις αθλητικές εγκαταστάσεις θα γίνει στις 19:30. Ακολούθως, οδικώς θα μεταβεί στο αεροδρόμιο του Πόζναν, απ’ όπου με εσωτερική πτήση θα φτάσει στην Βαρσοβία και απ’ εκεί θα ταξιδέψει για τη Λάρνακα. Αναμένεται ότι αύριο (01/07) στις 03:00, η αποστολή της ομάδας μας θα επιστρέψει στην Κύπρο.

Η τεχνική ηγεσία έχει παραχωρήσει ρεπό την Τρίτη (01/07), ενώ η επόμενη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τετάρτης (02/07), στο «Ηλίας Πούλλος».